[bilinmeyen] hemen geldi diyenlere sütün henüz gelmediyse üzülme 7 gün hiç gelmedi sütüm ama her fırsatta emzirdim en son 7. Gün gelmeyecek diye ağlamıştım 8. Gün geldi mama ver diyenlere inat 14 aylığız şu an emziriyorum aç kalmayacak şekilde o bir hafta da besledim ama bebeğimi.
[bilinmeyen] benim ilk iki gün hastanede de gelmedi çok az di eve geldikten sonra duş aldım rezene kimyon anoson karışımlı bı bitki çayı yaptırmıştım aktardan önce duş aldım bişeyler yedim sonra çayı içtim kaynamaya başladı sütüm bu arada bitki çayını tavsiye ederim hem sütü arttırıyor hemde bebeğin ve sizin gaz probleminizi azaltıyor
gozumunnuru 3 gün sonra geldi ama ben gelmeden de hastanedeyken 2 defa sağmaya çalıştım damla şeklinde gelmişti onu da şırıngayla verdim bebeğime. 3 gün gecesi gögüslerimin yanmasıyla uyanmıştım aşırı sert şişik ve süt doluydu. Keşke şimdi de öyle olsa 🥲
[bilinmeyen] hemen geldi ön süt um ama azdı kızım emdikçe arttı iki üç güne çoğaldı pozitif olun emziriken ki bebek te huzurlu bi şekil de kucaginzda memeyi emsin süt gelir
gozumunnuru ben ayrı bir şey sorucam. Sezeryan sonrası normal olması gerektiği gibi kanamam oldu ara ara kesiliyor ara ara geliyor bugün artık 30.günüm ama en başından beri koku var sizde de oldu mu ?
[bilinmeyen] Olur olmaz. Su gibi gelir ilk,süt olduğunu anlamazsınız gelmedi zannedersiniz. Elinizle meme ucunu sıkın, herhangi bir sıvı varsa o süt işte. İlk 3-5 gün beyaz süt görcem zannetmeyin, sütüm yok sanıp stres yapıp olanı kaçırmayın.
gozumunnuru hemen geldi 3-4 günde çoğaldı bol su iç ve kuru dut ye çok iyi geliyor ayrıca rezene çayını günde 2 kere içmek sütü çoğaltıp süt kanallarını açıyor hem annenin hemde bebeğin sinir sistemine iyi geliyor aklında bulunsun
[bilinmeyen] Benim üç gün sonra yavaş yavaş artmaya başladı
gozumunnuru benim hemen geldi ama bebeğim emmediği için sağıp verdim yetmedi kilo kaybı oldu mama başladı doktor sonradan silikon uçla emzirmeye başladım şükür artık emiyor
gozumunnuru hemen gelmişti
Meltemd artması için ne yaptınız bende arttırmaya çalışıyorum da
[bilinmeyen] hastanede 2.gunun sonunda tam anlamiyla 3.gunde Bestlak damla oneririm gunde 3 kere 20 damla super arttiriyor👍🏻 ve gidaniza dikkat edin sut yapici seyler yiyip bol bol su icmek birde rezene cayi gunde iki bardak kadar kaynatip iciyordum. Dut kurusu da guzel sut yapıyor kaynaticaksiniz….Badem fındık ceviz sutu super yaglandiriyor. Ve yesillik roka, semiz otu, ispanak sutu artttiran seyler… Sakin nane ve maydanoz tuketmeyin onlarda tam tersi cunku… Araştırabilirsiniz..
[bilinmeyen] çok teşekkür ederim 🙏
Nazli27 merhaba gebelikte tarama testlerini kaçıncı haftada yaptırdığınız nelerdi bilgi verirseniz sevinirim yorumlarinizi bekliyorum
Annecik bana da herkes ucu yok deyip durdu emzirme danışmanı gayet iyi dedi doğru tutuşla bebeğe vermek memeyi tutmasını sağlıyor
Benim de hemen gelmedi. Elektrikli pompa ile sağdım. Bebeğime sürekli emdirmeye uğraştım. Hep uyuduğu için baya uğraştık. Kilo kaybı yaşadı bebeğim doktor mamaya başlattı. Bol bol su için en çok su ve yeşillikler süt arttırıyor. Kuru yemişler de kuru dut çayı anne çayları iyi geliyo . Bestlak damlayı da deneyeceğim . Bir de tek göğüsten daha çok geliyo sağım makinesinde diğeri daha az bu ara