27 günlük bebeğim için jenny&willy adlı bir bez kullandım hediye gelmişti. Sonrasında popoda kızarıklık başladı. Kullanmayı bıraktım kantaron yağı denedim hafif geçer gibi oldu ama tam anlamıyla geçmedi. Gün içinde yıkamaya çalışıyorum ve iyice kurutma yapıyorum krem karışımı sürüyorum ancak yukarıya kadar çıktı çok üzülüyorum kesin çözüm bulan var mı?
Denizztomak sanırım mantar olmuş çık hızlı yayıldı bugün doktora gideceğim bakalım. altını kuru tutup vaseline sürüp öncesinde havalandırma yaptım biraz rahatladı sanki 3 gündür uyumuyordu
Denizztomak mustela stelatopia iyi baya. Ben kendimde sinek isirdigi zaman da kullaniyorum. Kasintiyi aliyor hemen
Denizztomak hametan veya hamazinc sürebilirsiniz. Ben de goon bebek bezini kullandıktan sonra çok pişik oldu. İkisi de rahatlatıyor
Denizztomak geçmiş olsun bepantol pişik önleyici krem kulanmanızı tavsiye ediyorum günde üç defa islak mendille sildiğiniz zaman kuruduktan sonra kremi uygulayın🌸
Denizztomak bence mustela veya sudocrem kullanmayı deneyın ve mumkun oldugunca gun içinde altı açık kalsın her bez degısımınde 5-10 dakka ben oyle yapıyorum bi sorun yasamıyorum birde bezi degiştirin umarım hemen duzelır
Bimin bezi bu keşke kullanmasaydınız annelerden birinden gül suyu duymuştum anında geçirdi demişti deneyin isterseniz
[bilinmeyen] mavi hametan deneyin bence pişik kremi mustela bizde çok etkili
[bilinmeyen] benimde ne kullandiysam gecmedi bana bu form da arko kremin yeşil kutusunu önerdiler halende kullanıyorum ikinci günde geçiyor bolca sür onun dışında Bepanthol falan gecmiyirdu
Benim kızımada zeytinyağı çok iyi geliyor geceden sürüyorum sabaha kızarıklık gitmiş oluyor
Ben kızımı 4 aya kadar geceleri ve gündüzleri hep çıkardım suan 5 aylığız artık geceleri çıkarmıyorum o da rahatsız olmuyor ama gündüzleri hala çıkarıyorum Biraz daha büyüsün uykuları daha dalgın oluyo gaz çıkarırken de uyanmıyorlar geceleri
Ben aşıya götürmeden önce kızıma calpol veriyorum yarım saat önce falan sonra gece yatarken de veriyorum hemen 1 cay kaşığı şeklinde herhangi bi huzursuzluk ya da ateş olmuyor
[bilinmeyen] bebeğiniz çok küçük bu yüzden yağ kullanmanızı tavsiye etmem sudokrem benim oğluma çok iyi gelmişti
Zeytinyağından asla zarar gelmez siz kimseue kulak aşmayın kesinlikle çok faydalı bebek için ben doğumundan beridir kullanıyorum şuan çocugim 1 yaşına girecek bende pişik olduğunda hamazinc diye bı krem var onu kullanıyorum oda çok güzel öneririm deneyin..
[bilinmeyen] sudocrem harika bir ürün tek seferde mükemmel sonuç alıyorum.
[bilinmeyen] hamazinc krem ve sudoyu karıştırıp düzenli sürmenizi öneririm belli bir zaman sonra azalarak geçiyor
[bilinmeyen] fito ve ketoral krem sırayla sürün. Biz ağır pisigi bu şekilde cozumledik çok şükür
[bilinmeyen] ben bepanthon kullanıyordum sonra doktorumuzun tavsiyesi üzerine hamezinc kullanmaya başladım ek gıda da olduğumuz için kızım 1 yaşında benim o yüzden çok kızarıyor bende sürüyorum kızardıkça iyi geliyor
[bilinmeyen] bıze sudecrom krem çok ıyı gelıyo
Bizde birkaç dün üst üste cıvıl kaka yapınca olmuştu, sudocrem kullandık birkaç gün içinde geçti, ama bu sürede altını hep kurı tutmaya çalıştık, mümkünse 2 saati geçmedi bez değiştirme aralığımız