Aranızda biopedia şampuan kullanıp yararını görem var mı
Gulbahar-A ben nemlendiricisi kullanıyorum memnunum
Gulbahar-A biz şampuan ecowell kullanıyoruz saç için vücud için dermatolog bir arkadaşım bioderma duş yağını önerdi duş da onunla yıkıyorum kızımı banyodan sonrada çok kurulamadan bioderma atoderm kremi sürüyorum egzaması çok rahatladı ve cilt kuruluğu gitti ama kremden önce duş yağı bizi daha çok rahatlattı tavsiye ederim
Gulbahar-A bizede yeni atopik cild teşhisi kondu. Biodermaya başlıycaz inşallah iyi gelir müstela iyi ama geçici bi etkisi var yüzü için kullandım yine kuruluk alerji oldu
???
[bilinmeyen] bioderma,mustela,la Roche posay üçünüde araştırıp alabilirsiniz
Oğulum cildi atopik bioderma çok çok iyi geldi bize
[bilinmeyen] abc formu mu 1000 ml olan
Haticeee- ben bu 200 ml olanını alayım dedım tuzsuz sülfatsız
Mustela stelatopia serisi de atopik cilt için uygundur, baya güzel nemlendiriyor
hilalberen bende ecowell şampuan kullanıyorum ama bizim sac derisinde cıkıyor gecıyor hop tekrar çıkıyor o yüzden direk bioderma şampuan alayım dedım
Ilayozer26 bioderma mükemmel birde biraz ıslak cilde sürülürse dahada güzel etki ediyor
Bebegimbenim2 ay inşallah işe yarar bacakları falan pütür pütür oldu yanaklarında da var..
Bebegimbenim2 Bioderma 2 gün için mükemmel bir etki sağladı. Teşekkürler.👏
Ilayozer26 bizimdr bacaklarda vardı geçti şükür
Bebegimbenim2 sizde mi Bioderma yada farklı bir nemlendirici kullandınız
[bilinmeyen] saçtada konak şeklimde var zeytin yağıyla masaj yapıp tarıyorum Dalin kullanıyoruz kurutuyo bence değiştirincem
Ilayozer26 abc derm var o mu acaba?
Bizim egzamamız vücudunun neredeyse her yerinde oldu dermatoloji doktoruna gittik Minidolin şampuan önerdi yeni aldık daha henüz kullnmadık
Benim bebeğimin yüzünde egzama oluştu doktor geceleri bir kere travazol sürün dedi sizce ne yapmalıyım ?
[bilinmeyen] bepantol sensiderm kullandık hafifletti, doktor bize de kortizonlu krem vermişti onu kullanmak istemedim ilk etapta siz de onu deneyip geçmezse doktorun verdiğini kullanın bence insalar geçer onunla