Oğlum 1 yaşına girmesine çok az kaldı evde kutlamayı düşünüyorum fikirlerinizi alabilir miyim?
Bu__s3ra Trendyol da çok güzel konseptler oluyor sade ve şık balon standları falanda oluyor öyle set halinde alıp yapabilirsiniz ❤️nice güzel yaşları olsun. Pastanın yaninada aparatof birşeyler hazirlarsaniz güzel olur poğaça börek sarma tarzı tabi size kalmış ❤️
Cevap verir misiniz
[bilinmeyen] Trendyolda hazır organizasyon malzemeleri var çok güzel süslemeler yapabilirsiniz. Birde Pinterestte de çok güzel fikirler var.
[bilinmeyen] peki oğlunuzun ilk doğum gününu kendi çekirdek ailenle mi kutlayacaksin yoksa davetlilerin eşinin ailesi senin ailen vs. Olacak mı
123400 Eşimin ailesi olucak ve kendi ailem Birde dedeler babanneler annanneler eşimin ve benim
[bilinmeyen] ben 1 yaş gününde uzay konsepti yaptım 1.5, ay sonra 2 yaşına girecek patron bebek konsepti yapicam set halinde trendyoldan bulabilirsiniz
Bu__s3ra Büyük ve kalabalık olacaksa böyle, organizasyon araştırabilirsiniz
123400 tamamdır teşekkür ederim ☺️
[bilinmeyen] bizde oğlumun bir yasinu o şekil evde kutladık aile büyükleriyle benim eşimin konsept li burda marketten aldık biz süslemeleri eşimle süsledik iki yaşına girecek kendi aramızda düşünüyorum bakalım