Kızlar merhaba sağlık ocağındaki ölçümler güvenilir mi sizce çünkü bebeğim geçen aya göre kısalmış çıktı bu ay 😅 kiloyu tartarken kıyafetten yarım kilo düşüyorlar falan. Evde ölçümlerime göre çok farklı sizin bu konuda düşünceleriniz nedir? ☺️
Latife ben onlara güvenmiyorum bi kere tartı küçük çocuğu oturt diyorlar ve tutma diyor üstünde 350 gr düşüyor giyinik halde olduğunda . Boyu da kısa ölçüyor . Bi önceki aya göre . Hastanede çocuk doktorunun ölçtüğüne daha güveniyorum . Persentile e bakıp en azından düzenli bilgi veriyor .
Latife ve benim çocuğum 1 yaşında hatta 13 aylık oldu diyebilirim bi kaç gün var yani hep eksik yapıyorlar
Latife ben evde ölçtüm bi ara 52 çıktı hastanede dr ölçtü 54 çıktı sağlık ocağında 47 ölçtüler 😂😂 kilosu evde tartılıyoruz 6 dra gidiyoruz 6.400 sağlık ocağı 7 ölçüyor çok da güven olmuyor sen evdeki ölçümlerinle takip et en sağlıklısı
Latife bizim hemşiremiz çok iyi. hastaneyle aynı çıkıyor. ben onu duyup aile hekimi değiştirdim. sağlik ocağına taksiyle gitmek zorunda kalıyorum ama değer.
Bende güvenmiyorum. Zıbınla tartılsa bile kilodan yarım kilo düşüyorlar. En iyisi çocuk doktoru
Bizimki de doktora göre 300 400 gr oynuyor hep ve sağlık ocağında kıyafetle olctuklwri için 100 gr düşüyorlar. Boy ölçümü de her gittiğim de 1 cm uzun çıkıyor doktorumuzun olcumune göre . Baştan sagma yapıyorlar yani