Çok gaz sorunu olduğu için bu mamayı kullanmaya başladık gaz çıkarmasına rağmen hala zorlanma yaşıyor gibi geliyor kabızdı kabızlığını giderdi kullanan varmı birkaç hafta kullanınca bağırsaklar alışır da gaz sorunu azalır mı henüz 2 aylık 2 gündür kullanıyorum
Bestedalgc ben kullandım kızım da 2 aylık ama hiç iyi gelmedi ishal yaptı çok kötü kokusu vardı gaz yaparken bile aşırı kötü kokuyordu sadece tek sıkıntımız koyu yeşil kakası oluyordu kusma yapıyordu …. Gaz gayet de çıkarıyordu ama kokusu çok kötü hem kaka yaparken yemyeşil oluyordu hemde ishal oluyordu
Biz kullanıyoruz ama doğduğu günden beri kullandığımız için bı problem olmadi üst gazını her beslenmeden sonra sırtını sıvazlayarak alıyorum alt gazını kendisi rahatça çıkarabiliyor
[bilinmeyen] 2 aylık en gazlı dönemi malesef 3 aya kadar sürüyor sonra yavaş yavaş rahatlarsınız yüz üstü uyutun bence kafası yan bi şekilde öyle rahat uyuyorlar
Yarın 2 aylık olacak kızıma 3 gün önce başladık gazında koku yaptı. Kakası için bir şey diyemeyeceğim zaten zor kaka yapıyor kızım zor olduğu için bu mamayı aldık. Prematüre doğduğu için aptamilin özel serilerini kullanmıştık öncesinde. Ama dünden beri müthiş gaz sorunu yaşıyoruz üşüttüğü için mi mama mı yaptı bilmiyorum. Bu arada bazen fışkırarak kustu yedikten sonra bahsedilen kusmalar nasıl oluyor acaba? Ağızdan normal akan tarzda mı yoksa fışkırarak mı? Biz çok yediği için öyle kustu diyoruz ama çünkü mamayı fazla yemiş.
[bilinmeyen] merhaba bnde bebeğim pramatüre dogdu doğduğu günden beri kullanıyorum 2. Ayda bizimde ağızdan burnundan fışkıracak kusuyordu çok yediği yada gazi olunca böyle kusardi şuan 5 ay 15 günlüğüz kullanmaya devam ediyoruz
[bilinmeyen] merhaba ben aptamil klasikten geçmiştim prosyneo gazında aşırı koku ve kabızlık yaptı şuan tekrar klasik olana geçtim doktor önerisi ile conformil kullanıyoruz bir de
Doğduklarından beri kızlarımıza prosyneo kullanıyoruz doktor önermişti, şuan altı aylıklar 2 numaraya geçtik. Herhangi bir sorun yaşamadık. İkinci ayda bir kızım çok gaz sorunu yaşadı biogaia damla aldık neredeyse her gün vermek zorunda kaldık sonra düzeldi gaz problemi, diğer kızım da bazen kustu dediginiz gibi küçükken ama gereksiz ve fazla beslenmeden oldu o da. Olceklere dikkat edin fazlasını direkt kusuyorlar. Sanırım bağışıklık için piyasada iyi olanı buymuş doktorlar hep bunu öneriyor.
[bilinmeyen] Presyneo 2 numaraya geçerken nasıl bir yol izlediniz, 1 ve 2 yi karıştırıp mı verdiniz, direkt 2 ile mi devam ettiniz, reddetme durumu oldu mu hiç, tadı değişik mi acaba 1 den