Merhabalar bebeğim 3 ay 23 günlük. Doğduğundan beri geceleri 2 saatte bir kalkıyorum. Burayı okuduğumda sabaha kadar deliksiz uyuyan bebekler görüyorum. Nerede hata yapıyorum acaba
Busrako beyaz gürültü için geç oldu artık yenidogan dönemini geçti korkabilir bebekle ilgili bir durum aslında bazı bebek uyurken bazı bebek uyanmayı alışkanlık haline getiriyor benim bebegim 6 ayliga kadar sürekli uyudu mesela şimdi çok sık kalkiyor cok zor uyuyor
Rutin oluşturun bebeğinize uyumadan önce pijama giydirin, bezi değiştirin , bebek yağı ile ayaklarına masaj yapabilirsiniz, beyaz gürültü açabilirsiniz ve uyuduğu odayı karanlık veya loş ışık olursa daha iyi uyuyabilir.
[bilinmeyen] muhtemelen hic bir yerde hata yapmiyorsunuz. Her bebek kendi fıtratıyla doğuyor. Buyudukce aralar acilacak. Endise etmeyin.. İstahli bebekler daha sık acıkabiliyor. İstahsiz yemeyi sevmeyen bebekler 5 saat 6 saat durabiliyor. Bazi bebek az az sık sık beslenmek istiyor bazi bebekler 4 saat bekleyip blok beslenmek istiyor. Ben de oglumun gunduz beslenme araligini acmaya calisiyorum ama yok. 3.5 aylik bebek 2.5 saatten fazla dayanamiyor. 90 icince birakiuor. Ama arkadasimin ayni aylik bebegi 4 saatte bir 150 iciyo. Bir de anne sutu alan bebek tabiki sık uyanır. Demem o ki. Bebeginiz sureci sekillendirecek ona uyun yeter.