2 aylik bebeğim var ve pazartesi ameliyat olmam gerekiyor diş doktoru bana amoklavin 1000mg olanı verdi ameliyattan önce kullanmam için kullanma kılavuzundada mantar enfeksiyonu olabilirmiş bebekte şimdi kullansam mi kullanmasam mi kararsiz kaldım yaa
Rknn Emzirmeye ara vermeniz gerekebilir. Çocuk doktoruna göstermeden içmeyin. Siz iyileşene kadar mama vericek muhtemelen
Rknn Çocuk doktorunuza danışmalısınız ben de diş tedavisi gördüm bana duosid 375 kullanabilirsin demişlerdi doktorlar ben çok uzun süre kullandim tedavim çok uzun sürdüğü için bu yüzden çocuk doktorum kızım için probiyotik kullanmamı söyledi antibiyotik etkilemesin diye bı doktorunuzla görüşün
[bilinmeyen] Bunu çocuk doktorunuzla da paylaşın isterseniz, söylediğiniz antibiyotik oldukça etkili bir ilaç. Emziriyorsanız bebekte pişiğe, kabızlığa sebep olabilir. Geçmiş olsun. 🙏🏻🍀👶🏻
Ⓜℹ♑ emzirmeye ara vermek riskli olabilir bebek memeyi reddedebilir sonrasında zaten göğüste süt birikecek anne hastalanabilir sagmasi gerekecek doktor kontrolünde antibiyotik kullanılıyor çocuk doktoruyla görüşmeli bence bende duosid 375 kullandım kızım 2 aylikken
Bence ilaçtan önce sürekli süt sağın stok yapın bence tek mantılı çözüm bu. Benim de bebeğim var bence ilaç içince emzirmeyin. O sütleri kullanın bitene kadar 🌸