Kızlar mamsel kimyon ve rezene çayı, relactaz gaz damlası ve adaçayı yağı kullanan var mı? Gaz için bu ürünler işe yarıyor mu bilgi verir misiniz?
Cookie99 symbiosys bifidrop ben bebek icin bu probiyotik damlayı kyllandim 4.5 aylıktık doktorum önerdi Öncesinde 2 damla metsil damla kullandım gaz sancısı tutunca sürekli değil Kimyonu siz yemeklerinizi üzerine serpin yeyin.emziriyorsanız iyi geliyor Rezeneyi de sabah akşam bir fincan çay olarak için Bir bardak su cezvede kaynarken 1tatli kaşığı rezene atın 10dk kaynatın süzün ve için Hem sütünüz artiyor hem de gaz problemine iyi geliyor
Tamamen bitirmese de hepsi işe yarayan rahatlatan ürünler. Adaçayı yağı ve relactaz kullandim.
gg5506 nasıl kullandınız acaba adaçayını
Cookie99 ayak altlarina ve gobek deligi cevresine masajla sürdüm. Sonra sicak havlu koydum ayak altlarina ve gobek cevresine..
Banada rezene çayı ve kimyon dediler gaz için büyüklerimiz ama benim çay yapacak vaktim bile olmuyor😔
Senba Bir su bardagi su kaynayacak cezvede içine o anda 1 tatlı kaşığı rezene atacaksınız 1o dk kaynayacak Süzüp iceceksiniz Bebeğiniz kucakta bir salla bağlayın gerekirse yapabilirsiniz Sabah akşam bir fincan Kimyonu da yemeklerinize kendi tabağıniza serpin