Anneler 9 aylık bebeğim menenjit aşısı yaptıracağım. Sağlık ocağı ve devlet hastanesindeki doktorumuz yapmiyor. Siz nerede yaptırdınız Acil destek
Kiraz01_ merhaba aşıyı aldıktan sonra sağlık ocağı yapıyor normalde aslında. Ben doğduğu hastanede yaptırmıştım.
Kiraz01_ Aşıyı götürdüğünüz halde mi yapmıyorlar? Sağlık ocağı yapar normalde çünkü.
Doğa’nın Annesi🌸 bizimki inatla yapmıyor hastanede aynı şekilde. Nerede yaptıracağım bilmiyorum
Kiraz01_ Anladım. Ben daha önce de sağlık ocağında çalışmıştım 7 sene bizim hemşireler yapıyorlardı. Bir sorumluluk söz konusu değil aslında sonuçta kontrolü olduğu doktoru onay veriyor öyle yaptırılıyor. Anlamıyorum garipler. Özelde yaptıracaksınız artık 🤷🏻♀️
Bizde geçen hafta yaptırdık. Aşıyı eczaneden satın aldığınızda sağlık ocağıda yapıyor, hastanede yapıyor. Biz hep özele gidiyoruz acilde aşı varsa oradanda ödemeyi alıp yapabiliyorlar. Eczaneden alıp gitmeniz daha garanti fiyatlar aynı çünkü. 😊
Sağlık ocağında bebeğinizi takip eden hemşire yapmalı
[bilinmeyen] özel hastane yapar
İnatla yapmıyor diye bi durum yok. Özele giderseniz doktor yapar, devlete yazdırıp eczaneden alırsanız sağlık ocagı vurur. Bebeginizin bi sağlık problemi veya ayı tam değilse vurmazlar ancak.
[bilinmeyen] Sağlık ocağı tamamen ebenin insiyatifine bağlı genelde yan etki olursa die sorumluluk almamak için yapmıyorlar özel hastanelerde sabah saatlerinde yaptırabilirsiniz
Sağlık ocagı yapıyor özel hastaneler de yapıyor aşıyı
İstanbul’da Altunizade Özel poliklinik var orda bütün aşılarını yaptırıyorum hiç sağlık ocağı gitmedim ☺️