Kızlar oğlum kızımla market dönüşü eve girecekken oğlum bağırdı bende dönüp kucağıma almaya gittim kızım tutuyordu onu kenarda bı yaşlı kadın TL kulaginda dönüp tükürüğü boğazında kalsın gibi bişi dedi oralı olmadım kucağıma alıp içeriye girdim sizce cevabını verseniydin
Elif04 edepsiz kadın ben duramazdın yazli demezdim tutardım saçlarından terbiyesiz kadın böyleleri yapipi yapıp saygi bekliyor hadi oradan
Tabii ki verseydin cevabını, oyle bir hale gelmiş ki artık ortalik yaşlı falan dinleyemiyor insan , kimse ,kimsenin çocuğundan değerli değil kötü konuşuyorsa alacak cevabını elbette..
[bilinmeyen] o an oğlumu alıp içeri girme derdindeydin ne diyeceğimu sasirdim
[bilinmeyen] emin misiniz cocugunuza dedigine. Ayyy ne tuhaf bir durum Siz cevap veremediniz ama Allahın adaleti şaşmaz. Tukurugunde boğulur da anlar o zaman bedduayi.
[bilinmeyen] çünkü dönüp bize bakarak dedi bende kafam döndü o an oğlum yola kaçmasın diye kucağıma alıp döndüm ama cvp veremedim içim içimi yedi
[bilinmeyen] o sıra oğlum bağırdı bende kostüm kucagima aldım kaçıyordu biz bakarak dedi neye ugradimi sasirdm
Cevap vermezdim direkt tokat yapıştırırdım hadsiz karı
[bilinmeyen] gerçekten bazıları hak ediyor
[bilinmeyen] bagirdi diye mi boyle birsey dedi anlamadim. Kotu soz sahibine doner hic kafama bile takmazdim ben 🙂
[bilinmeyen] mesajlarım onay bekliyor evet bize bakarak dedi
[bilinmeyen] Allah ıslah etsin.Ben cocuguma elbette ki dikkat ederim ama cocuk bu çığlık atar, bağırır, hele de anlamıyorsa napabilirsin ki…bedduası kendisine dönsün. Bosver üzülme.
Doğa34 evet haklısın biz onlar gibi değiliz kimse kırılmasın diyoruz malesef çok değişik insanlar var rabbim kötüler den korusun hepimizi 🤲
[bilinmeyen] Afkur!! Öte afkur! diyeceksin.
Ⓜℹ♑ evet öyle gerekiyor
Köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı boşver sen Rabbim meleğini korur o kadının ettiği bedduayı da ona çevirir hiç merak etme
Mrv-ysr evet döner dolaşır onu bulur ins
Çocuğu arkada bırakıp nasıl önden yürürsünüz bende bunu anlamıyorum ya alıp kaçırsaydı yada o an bişey yapsaydı artık herkes heran herşeyi yapıyor görmüyormusunuz
Ebdd yok birakip gitmedim binanın içine girdik kapının önündeki bakkala uğradım ablasına iki dk tut hemekln gelcem dedim oda hemen dışarı kaçtı bağırıp ablası pesledi bende onu alma derdine düşüp cvbini veremedm
[bilinmeyen] yani anneyi mi suçluyorsunuz bu durumda? Zaten üzgün değil mi
Hayır anneyi suçlamıyorum sadece bütün annelere burdan söylemek istiyorum evladınızı gözünüzün önünden ayırmayın nasıl bi çağa denk geldik anlamıyorum insanlar çocuklardan ne istiyor
Ebdd kalbinde kin kötülük olan insanlar güçleri masumlara çocuklara masumiyeti yok etmekten başka ne yapsınlar rabbim evlatlarimizi korusun herkesi kendimiz gibi görüyoruz