Nurr01 ya doktora sordum bebe bisküvisini şekerli olduğu için tavsiye etmiyoruz etimek ici vereblrsn dedi ama bilemedim
0324durukuş ben veriyorum cocugum formul mama içmiyor hep anne sütü ama ben doymadıgını hissettiğim için aldım ama ne yaptım içmedi bende bebe bisküvisini katıyorum 60cc ye 9 aylık bazen 90 cc ye onu yedırıyorum gece ya da ara ögünlerde
Gulbahar-A dün buraya biri yazmıştı Mama başka gıdalarla karıştırılmamalıdır diye Ben de muhallbilerime toz şeklinde katiyordum Artık yapmıyorum Bisküviyi meyve purelerine katsaniz hatta yoğurtla beraber Mamayı çok acıkınca sabahları icirenilirsiniz
Mormenekse_83 ben mecbur karıstırmam gerek benım oğlum mama içmiyor ben ek gıda nıyetıne asıl amacım o formül mamayı yemesı sadece anne sütüm yetmıyor cunku
Hünnap bebe bisküvisi keçi boynuzu ve tam buğday unu ile yapılıyor gluten de yok
0324durukuş avakado su vermeyi ihmal etmeyin tek seferde çok verip yüklenmeyin kabız olmasın
Sevaa ilk bebek olunca tecrubesizlik işte. Daha dikkat edeceğim 🙏🏻
0324durukuş sizi çok iyi anlıyorum daha küçük isteyebilir ama siz ölçülü bir şekilde verin ileriki zamanlarda bol bol yer yoğurt tadımlarına başladıysanız onuda verin
0324durukuş
Ⓜℹ♑ ay ne bileyim ben yiyebileceği herşeyi 3 gün kuralı ile uygulayarak veriyorum. Bebeğim daha fazlasını istiyor atılıp duruyor yani doktorumuz da tel şehriye falan blendirla corba içinde çekip verebilirsin dedi öyle yani, bide süt emmedigi için sütüm de azaldı sağıp veriyordum ama şimdi öyle devam sütüne kaldık.
İnstgram da bebekgida_ diye bir sayfa var orada tariflere bakıyorum
[bilinmeyen] sma nin 2 numarasini aldim icine bebe biskuvisi katiliyor mu ? Benimkide sütüm kesildi🙁 fakat mama icmiyor doymadigi icinde geceleri cok fazla uyaniyor.
Mihra_21_esman hayır mamaya birşey karıştırmayın mama sadece devam sütü yerine geçiyor bende kızıma ondan veriyorum. Sizin bebeğiniz içmiyor mu bir sorun mu var isterseniz mama değiştirin.
Bebeğim 9 aylık kahvaltımız özetle şöyle menemen, dil peyniri, zeytin, tahin pekmez, labne, yumurta( peynirli omlet,haşlanmış,tavada ) ekmek, meyveli yulaf lapası gibi gibi değişiyor
[bilinmeyen] bebe bisküvisini ben kendim yapıyorum hem daha doğal hem şekersiz
Ben hünnap bebe bisküvisi haşlanmış katı yumurta sarısı ceviz ve pekmezi karıştırıp mama yapıp veriyorum. Aynı zamanda yaptığım bu mamayla birlikte labne de yediriyorum. Bizde 7ay 15 günlüğüz hep aynı şeyi vermekten ben sıkıldım farklı tarifler arıyorum ama irmiği falan da sevmiyor.
Fatmaz irmik için kesinlikle denemenizi istediğim tarif var benim bebeğim onunla yiyor. Eğer alerjisi yoksa elma-armut-1 yemek kaşığı irmik ve pekmez yada karadut özü tatlandircak şekilde karıştırıp verin benim bebeğim bir kavanoz bitiriyor çok şükür severek yiyor.
0324durukuş benim 6 aylık haşlanmış yumurtanın sarısı 4 5 tane bebe bisküvisisi lable peyniri biraz sonra tatlı kaşığı bal sonra güzelce sıcak suyla ıslatıyorum veriyorum çok seviyor ve güzel hepsini yiyor
Fatmanureser Bal veriyorsunuz? 6. ayda?
Fatmanureser ball çok riskli diye biliyorum 🥺
Fatmanureser bal ile tatlandırmak yerine pekmez ile tatlandirabilirsiniz bal beneginiz için şuan çok riskli