Bebeğim 4 aylık ve geceleri asla uyumuyor memede uyuyor bir süre sonra yatağına koyunca uyanıyor ya da çok kısa 10-15dk uyuyor ağlayarak geri uyanıyor gece uykusuna geçince beslenmek için kalkması 5-6 saati buluyordu ama artık 1-2saatte beslenmek için uyanıyor yaklaşık 1 aydır böyle geç uyuyor ve son 1 haftadır daha fazla arttı
[bilinmeyen] Artık daha fazla görüş açısı oldu. Dünyaya karşı da artık daha dingin, eskisi gibi anne karnına dönmek istemiyor artık. O yüzden bu ay biraz sabretmeniz gerekecek. Sonrasında gülüşleri çığlıkları unutturacaktır size.🙏🏻🧿👶🏻
Benimde aynı 4 aylık olduk 1 aydır aynı şekilde gündüz uyumuyor uyusa da 30 dklık uykular uyutana kadar canım çıkıyor gece uykusuna da 11 den önce geçemiyor cıglık cıglıga sürekli uyumayan geçince gece de saat bası kalkıyor uyku nedir unuttum çok zorlu bir 4 ay geçiriyorum artık çok yoruldum
Benimde aynı 4 aylık olduk 1 aydır aynı şekilde gündüz uyumuyor uyusa da 30 dklık uykular uyutana kadar canım çıkıyor gece uykusuna da 11 den önce geçemiyor cıglık cıglıga sürekli uyumayan geçince gece de saat bası kalkıyor uyku nedir unuttum çok zorlu bir 4 ay geçiriyorum artık çok yoruldum.
5.5 aylığız aynı şeyleri yaşadık 4.ay uyku gerilemesinden dediler çocuk 5.5 aylık oldu sürekli uyanıyor sebebini anlamıyorum herşeyi denedim ama yok galiba yaşına girene kadar bu böyle gidecek