Ⓜℹ♑ ayyy teşekkür ederim canım sağol ☺️
[bilinmeyen] günlerdir bu konu merak ediyorum. bize de yazın test sonucunu 😄 Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin.
Ⓜℹ♑ tamam canım haber veririm.oglum daha 11 aylık çok küçük o yüzden napcagimi bilmiyorum çok mutluyum çok güzel bı duygu Allah’ım isteyen herkese nasip etsin üzüldüğüm arkası oğlum emiyor sütten kesilecek ona ayrı üzülüyorum. Bakalım pazartesi belli olucak doktorum ne diyecek en önemlisi de ilki tüp bebek tedaviyle oldu bu ise normal tedavisiz çok değişik bi duygu çok farklı en sevincim o tek üzüldüğüm oğlumun emmesi😥 kayınvalidem ve ailesi olur gider ikisini birlikte büyütürüz takma etme diyorlar ama öyle olmuyor işte annelik başka ya
Ⓜℹ♑ sonuçlarımı aldım hamileyim☺️
[bilinmeyen] Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 😊
Ⓜℹ♑ amin inşallah 🙏
[bilinmeyen] Annem de kayınvalidem de hamileyken emzirmiş ama bakalım doktor ne diyecek. Herkes nasibini alır bu dünyada. Bebiş ememezse de nasibi bu kadarmış. Rabbim hepinize sağlık versin, sağlıkla afiyetle kavuşmayı nasip etsin.
[bilinmeyen] öncelikle hayırlı olsun sütten kesmenize gerek yok doğuma kadar emebilir daha küçük
[bilinmeyen] hayırlısı olsun da çocuğu hamilesin diye sütten kesmene gerek yok ikiside emebilir istediği kadar
Yprksrn ben zaten emzirmek istiyorum milletin ağzı yok ememez açılışır bırakır bir sürü söylentiler var şimdi doktorumla görüşmeye gidicem bakalım ne olucak
Doktorumla görüştüm bi aya kadar emzirmeyi bıraktır dedi
Bu__s3ra şaşırdım açıkçası annenin sağlık durumu iyi değilse bıraktır diyorlar ama isterseniz başka kadın doğum doktorlada konuşun kesmek hiç kolay değil
Bebegimbenim2 bende çok üzülüyorum emzirrmeye devam edicem açılaşırsa o kendi zaten bırakıcak zaten ozmn yapicak birseyim yok.har hür bir doktorda değil doktorum memnunum kendisinden vede öyle kilolu falan degiliyim baya zayıfım
Bu__s3ra benim yengem doğuma kadar emzirdi doğumdan 1 ay önce bıraktı daha rahat oldu 2 arkadaşımda öyle biri 14 aylık olana kadar emzirdi biri 16 aylık olana kadar hatta birininki kendi bıraktı tabi ki öncelik sizin sağlık durumunuz