Bebeğim 4 aylık benden ona nezle bulaştı. Burnu akıyor hapşırıyor . Sürekli temizliyorum ama halen burnunda nefes alırken zorlanma ve ses çıkarma yapıyor. Ekstra önerisi olan var mı
Aysuuu biz de aynı durumdayız bebeğim 4 ay 12 günlük doktorumuz iki günde bir sıcak su buharında tut burnu genci yumuşasın dedi ve bu kadar mı fark eder o kadar etki ediyo ki anlatamam nefesi yumuşacık oluyor sonrasında
[bilinmeyen] Biz de bu gece ayaktayız. Soğanı ikiye böldüm, biraz karanfil sapladım. Karanfil yoksa da olur. Baş ucuna koydum. İyi gelir.
[bilinmeyen] Sürekli emzir bı de burnunu sürekli aç günde 4-5 defa bize doktor öyle demişti hatta 7-8 defa burnunu açın demişti o kadar önemli bişey yani Geçmiş olsun 😇
Aynen sorun bende de var fizyolojik serum sıkıyorum burnuna ve burun aspiratörüylede temizliyorum burnunu biraz da olsa iyi geliyor
Bir doktor arkadaşım zaditen damla kullanabilirsin dedi ama emin de olamadım kullanan var mı
[bilinmeyen] sterimar burun spreyi var turuncu olan burun açıcı yaziyor onu alın.
[bilinmeyen] zaditen alerji damlasidir.kafaniza göre kullanmayin