Kızlar 40 günlük bebeğim var Nurse harveys gaz damlası aldık bugün acaba kullanımı nasıl oluyor?
Cookie99 aldığınız eczacıya sorun canım onlar bilgi veriyor biz de çok çektik gazdan Allah’ım yardımcınız olsun 🤲🏻🌸
Cookie99 o damla benim bebeğime yaramamıştı yani bir anda çokça sıvı şekilde dışkısını yaptırıp susandırıyordu yani çok kötü oldu zamanlarda 10 damla kullanın ve kusturtuyor o damla. Doktorum sab simblexi önerdi rutin halinde sabah öyle akşam her öğünde 10 damla baktım çok kötü geğirtemedim huysuz karnı taş gibi nurse damlasını veriyorum .
Cookie99 günde 4 defa 8 damla yani her verdiğinizde 8 damla kullanacaksınız günde 4 defa ben 5.şişeyi bitirmek üzereyim nurse harveys de düzenli kullanımda işe yarıyor bilginiz olsun aksattığınızfa işe yaramıyor
Cookie99 bende çok çektim ama gaz damlası için dhaa erken değil mi en azından 2 aylık olsun diyorlar. Benim bebeğim şimdi 3 buçuk aylık baya rahatladı . Bence biraz sabredin geçiyor
Merhaba gaz olayını çokça çekmiş biri olarak sab simplex kullandık biz öyle ya da böyle bir şekilde iyi geldi günde 10 damla kullandık. Doktorlar farklı şekilde kullanım söyleyebiliyorlar
Mervehuzur o.damla.xenim bebeğimi çok kusturttu sizdede öyle oldumu
Mervehuzur o damla benim bebeğime yaramamıştı yani bir anda çokça sıvı şekilde dışkısını yaptırıp susandırıyordu yani çok kötü oldu zamanlarda 10 damla kullanın ve kusturtuyor o damla. Doktorum sab simblexi önerdi rutin halinde sabah öyle akşam her öğünde 10 damla baktım çok kötü geğirtemedim huysuz karnı taş gibi nurse damlasını veriyorum .
[bilinmeyen] yok benim bebeğimde olmadı tabi her bebeğin bünyesi farklı
[bilinmeyen] herkes geçecek diyor bende sabırla geçmesini bekliyorum
Aynı ilacı kullanıyorum günde 4 defa verebilirsin ağzına 1 damla direk etki ediyor 💓
Ben kullandım gunde 10 damla ama hiç bir faydasını görmedim en güzeli zeytin yağını ısıtıp karnina masaj yapardım ve kundak yapıp kucağımda sakinlestirirdim