Merhabalar dün akşam yemeğinden sonra rahatsızlandım bütün gece istifra ettim başım dönüyordu filan sabaha karşı acile gittik sudan zehirlenmişim serum aldım seruma ilaç kattılar 8 saat sonra emzirebilirsin dediler bebeğim çok agladi susmadı Bi türlü bende 3 4 saat sonra emzirdim sorun olur mu acaba kendimi kötü hissettim 😑
[bilinmeyen] kabızlık veya ishal olursa doktora hidin probiyotik verir
Tamam teşekkürler 🌸
[bilinmeyen] bebeğinin sağlığını riske atana kadar sadece 1 gün mama verebilirdin.8 saat uzun bir süre bebek o kadar aç kalamaz yani
Yprksrn anne sutunun yanında mama takviyeside alıyor bizde öyle yaptık ama en fazla 3 saat direnebildik ememediği için deliye döndü kızım yüzüne filan hep tırnaklarını geçirdi dayanamadım 😏
Hayırlı geceler yine ben 🥺 Ne olduysa bana düzelemedim bugün yine hastaneye gittim serum aldım doktor bu sefer medpamid yazdı yine 8 saat emzirme dedi bu esnada sutunu sağ dedi ama ben sormayı unuttum o sağdığım sütü bebeğime verebilir miyim yoksa dökecek miyim. Bilgisi veya fikri olan yazabilir mi 🙏🏻
Sezen_Akgun Dökmeniz için sağın demiştir, içecek olsa memeden içer niye sağıp içiresiniz? İçirmeyin yani, geçmiş olsun size de.
Sezen_Akgun sağıp atmanız gerekir diye biliyorum, sağdığınız süte kullandığınız ilaç geçmiş olacak çünkü.
Sezen_Akgun Babası veya bir başkası oyunla aktiviteyle oyalasın, mama verin. Bir kere tamam da, şimdi yine olmuş. Ya yine olursa? Rabbim şifa versin. Doktor emzirme demiş zaten. Sağıp atıcaksınız o sütü, bebeğe vermeyin.
Aarzuu teşekkür ederim bende böyle düşünmüştüm ama bundan önceki gidişimizde hemşire emzirme sağ ama daha sonra o sağdğınıda verebilirsin diyince kafam karıştı
[bilinmeyen] teşekkür ederim haklısınız
[bilinmeyen] sutu sahip döneceksin cnm Allah a emanet birsey olmaz insallah