Tüm basarilarini unut, intihar etmeyi de. Bak en zor kısmı atlatmissin, tıpkı bizim gibi. Yaşadığım zorluğu, desteksizligi anlatsam dert yaristirmis olurum. Cocugunuz anladığım kadarıyla sağlıklı. Cocukla ilgili kısma geleceğim ancak esinizden hiç bahsetmediniz, sorun bebek değil eşiniz ve yakın çevreniz. Ablamın köyünde bir bebek vardı kolikti, 1 yıl filan mahalle işlemiş. Ailecek sıradan bakmışlar bitmiş gitmiş o günler. Komşular gece bunları balkonda görse yardım edelim derlermiş.bakin tek degilsiniz .cocuk o! Siz hiç hastanede yatalak bebek gördünüz mü? Tüm hayatı fonksiyonları anne kontrol ediyor ve cocuk yaşadıkça devam edecek. Sizin çocuğunuz sağlıklı ve bir gün bu atakları bitecek. Bebeginizi suçlamayı intihar etmeyi bi kenara bırakın lütfen. Her zorlukta intihar edecek olsak…ohoooo. sakin olun bi. Bugünler geçtiğinde iyi ki bi delilik yapmadım diye kendinle dalga geçeceksin.belki en iyi yol arkadaşını verdi sana Allah. Sinavdasin diye kağıdı yırtıp çıkacak mısın? Başarıdan başarıya koştuk da ne oldu? Parası bol olup çocuğu olmayanlar uğruna servet harcıyor evlat için. Sakin ol. Bu kadar yol gelmiş başarmışsın hala basarini görmüyorsun.sakin ol kiz kardeşim, sevgiyle sarılıyorum sana.bebisini sağlıkla büyüt kendine iyi bak ♥️👼🥰🤱