Çatlak olmaması için neler kullandınız
Meltemyuksel lierac kullandım, bol su içtim, 7 kg aldım, haftada gün plates yaptım. 8. ay da çatladım 🙂) genetik olduğuna inandım sonuç olarak 😄 önemsemiyorum ama , bebeğimden hatıra her şey
[bilinmeyen] bu biraz genetik ya ama bolca nemlendirici sür hindistan cevizi yağı tatlı badem yağı gibi ama çatlayacak olduktan sonra ne kullanırsan kullan çatlıyo bizzat örnek kendim 😂
[bilinmeyen] Bence de genetik, yapı meselesi. Ben de önlem amaçlı krem almıştım ama çok az kullandım belki 3- 4 kez sürmüşümdür. Hiç çatlağım yok mesela ama siz iyi hissedecekseniz kullanın
Bol su içmek. 40.ncı haftada doğum yaptım karnımda asla çatlak yok
Hergün hiç aksatmadan çatlak yağı sürdüm hiç olmasını istemediğim için ama göbeğimin her yeri çatlak çizgi izi de kaldı Normal doğumu bekledim kilo da çok fazla aldım annemin hiç çatlakğı yok 3 tane çocuk doğurmasına rağmen. Bence kişiden kaynaklanıyor çok fazla kilo almamak gerekli gebelikte
Bio oil yağ kullanmıştım ben bide bol su içmiştim. Çatlak olmadı. Bide kaşımayın gerildikçe kaşınıyor
[bilinmeyen] Pregnacare Stretch Mark Cream Benim hiç çatlağım yok. 20+ kilo aldım, şükürler olsun çatlamadım. Doktorum hamileyken başlattı bu kremi, doğumdan sonra da kullandım.
Ben e bebeğin çatlak kremini kullandım. Hiç çatlağım olmadı deneyin bence
Benim vücudumda çatlamaya çok meğilli, lierac ve mustela kullandım doktorumun tavsiyesiyle. Hamilelik boyunca hiç çatlağım olmadı. Ancak doğumdan sonra hemen bırakmamak gerekiyor. Bıraktığım gibi hemen çatlak oluştu maalesef.
[bilinmeyen] o hangisi
Lierac pytolastic jel kullandım bir de bebe yağıyla her gün nemlendirdim. Bol bol su içmek ve düzenli yürüyüş yapmak çok etkili. fazla kilo almamak gerekiyor bence😊