Kızlar yatarak emzirirsen orta kulak iltihabı olabilir diye bir şey duydum. Bebeğimde bazen kolumda durmuyor meme reddi yapıyor yatarak emzirirken duruyor. Ne yapmam lazım? Böyle emzirdiği için sorun yaşayan oldu mu?
Es_Ul bende yatarak emziriyorum yoksa emmek istemiyor böyle daha fazla ve uzun emiyor
Es_Ul Ben bir ara denedim, reflüsü şiddetlendi bıraktım. 10 aylık olmamıza rağmen reflü problemimiz devam ediyor. Sanırım her bebekte aynı olmaz, deneyin anormal bir durum görürseniz bırakırsınız
Bende yatarak emziriyorum özellikle geceleri 4.5 aylık oldu bir sorun yok şükür
Yatarak emzırmek evet ıltıhap rıskını artırıyo yatarak emzırıyosanız basını yuksek tutucak yastık vs kullanın kı yutkunurken rıskı azaltması ıcın .
Yok hayır hiçbişey olmaz doğduğu ilk günden beri hep yatarak emzirdim sadece doğru pozisyon bebek size dönük şekilde olması lazım
Ben 4. Ayından 19 ayına kadar yatarak emzirdim hiç bi problem olmadı
Hayır öyle bir sey yok. Anne sütü orta kulak iltihabı yapmaz. Yatarak mama verirseniz o yapar. 1 buçuk aylıktan itibaren yatarak emziriyorum. 8 aylık olduk. Çok araştırdım. Bir problem yok. Olanı da hiç duymadım. Hala yatarak emiyor dana ve uyuyor bende onunla bitlikte uyuyorum.