Merhaba sevgili anneler. Bebeğim 8. Ayına girmek üzere uzun bir süredir kulaklarını çeke çeke kaşıyor içine parmaklarını soka soka kaşıyor bazen kulak derisini tahriş ediyor hatta bir defasında deriyi minicik kanatmıştı. Doktorumuza söylediğimde içine baktı kulaklar açık ve temiz dedi ben öyle dediği için dişten kaynaklı olabileceğini düşünmüştüm çünkü 3 tane diş çıkarttık. Bunu yaşayan başka annelerde var mı aramızda merak ettim. Acaba egzama falan olabilir mi? Kulakta egzama olur mu? Bilenler varsa çok memnun olurum. Teşekkürler.
Fatmaz egzama olsa doktor bunu muayenede anlardı büyük ihtimalle dişleri kulaklarına vuruyor.
Fatmaz benim mesleğim odyolog. Tarif ettiğiniz şey orta kulak iltihabı belirtileri. Kesinlikle başka bir doktora daha götürmelisiniz. Sizin doktorunuz kulak muayenesinde görememiş olabilir.
Yprksrn bende öyle oldugunu düşünmek istiyorum açıkcası. Bazen öyle kaşıyor yoluyor ki kulaklarını benim canım acıyor.
[bilinmeyen] -Kulakta egzama olur. -Diş gelirken ağrıdan kulaklarını çeker, oynar.
[bilinmeyen] hangi doktora götürmeliyim? Yine çocuk doktoruna mı? Çok endişelendim
[bilinmeyen] 3 diş çıkardık ama sebebi ne bilmiyorum. Doktor kulaklar açık dedi ama içimde hep bir şüphe var
Benim kızımında kulak arkasında kabuklanma gibi bir durum vardı doktor egzamaya yatkın bir cildi var dedi nemlendiriyorum geçiyor şükür ki. Kulak çekme olayı bizde de var hatta içini dışını kanatıyor benim canım yanıyor elini çekiyorum dikkat dağıtıyorum ama yine el kulağa gidiyor sağdan bir diş patlattı şimdi sol kulağa dalıyor acaba soldan da mı gelecek diye düşünüyorum. Bir muayenede doktor kulağında akıntı gördü kulak burun boğaz doktoru görsün dedi hemen muayene ettirdik bir şey çıkmadı şükür. Anne olunca her şey aklına geliyor insanın. İçiniz rahatlayacaksa bi kbb ye gösterin.