Bebeğim 10 aylık olacak yatağa sırt üstü ya da yan yatırıyorum ama hep yüzüstü dönüyor ve poposu havada uyuyor. Bu durum normal mi bi derdi mi var?
-yenianne nasıl rahat ediyorsa öyle yatıyor demekki bir derdi olsa ağlar durmaz demekki öyle yatmaktan hoşlanıyor .
-yenianne merak etmeyin benim oğlumda 18 aylık hep o şekilde uyuyor ilk başta bir iki kere düzelttim ama baktım öyle rahat ediyor artık ellemiyorum. Hatta kameradan gördükçe gülüyorum komik oluyorlar ☺️
-yenianne normal sorun yok ki bundan ne güzel rahat yatıyor
-yenianne internette gördüğümü söylüyorum, bebeklerin bu şekilde uyuması üşüdüklerine işaretmiş. Bir seferinde de biraz kalın giydirirerek veya üstüne battaniye sererek uyutmayı deneyin aynısını yapacak mı acaba
-yenianne Benimki de yarın 10.ayına girecek bende şahit oldum birkaç kere yüzüstü yatıp poposunu kaldırıyor dizlerinin üstünde uyuyor hatta dedim üşüyor mu acaba diye ama evimiz sıcak sanırım öyle rahat ediyor.
Benim oğlum da 11 aylık. Sürekli popo yukarda yatıyor. İnternetten baktım üşüdügü için öyle yatıyor olabilirmis. Üşümesi de mümkün değil. Bu zamanın çocuklarının uyuma şekli bile değişik biz yeni devir anneleri de fazla takıntılıyız gercekten