Bebeği sürekli ishal olan var mı bebeğim sürekli ishal alerji testlerinde birşey çıkmadı süt ürünleri tükettiğinde daha kötü oluyor süt ürünleri vermiyorum ama hep ishal ve pişik günde 15 kere falan kaka yapıyor
[bilinmeyen] Geçmiş olsun, ishal ayrı zor, kabızlık ayrı zor bebişler için Kaç aylık bebiş? Verebiliyorsanız patates verin ishale iyi gelir.
Aarzuu 7 aylık patates veriyorum ama fayda etmiyor
[bilinmeyen] Kesin alerji. Teste güvenmeyin, %100 sonuç vermiyor. Siz kendiniz diyet yapın.
Ⓜℹ♑ Doktorumuz sadece paketli gıda tüketmeyin dedi neye Alerji olduğunu bilemiyorum bilsem yapıcam diyet ama 😩 Sanırım tek bir besinede değil alerjisi varsada
Svcn111 paketli gıdaların hepsinde yumurta var siz onun diyetinide yapın alerji tespit etmeden o ishalden kurtulamazsınız yaşadım ve biliyorum bana doktor maflor diye bir ilaç verdi etkisini görmüştüm
[bilinmeyen] İnternetten araştırın. Süt ve süt ürünleri yemeyin, geçmezse yumurta da kesin, buğday ürünleri vs vs diyet yapın. Gerçekten gittiniz doktora ve ishali bu kadar uzun süren bebeğe paketli gıda yeme diyip gönderdi mi?
Ⓜℹ♑ 2 ayrı alerji doktoruna gittim bulunduğum ilçede alerji bölümü bile yok sürekli gittiğim doktorumda yardımcı olmadı Gastroentrolojı ve alerji bölümüne sevk istedim tekrar gideceğim sütümdekileri tolere edebildiğini ama mamayı tolere edemediğini söyledi ve alerji maması verdi
Sevaa paketli gıdaları kestim zaten ama diyet yapma dediği için yapmadım sizin ne şikayetiniz vardı acaba başka alerji doktoru sizin şikayetleriniz alerji değil dedi
[bilinmeyen] bende yüzünde döküntüler başladı daha sonra bacak kısmında ondan sonra ishal olmaya başladı tabii bizimki ishalde parça parça kan vardı Doktorlar pek bir şeyden şüphelenmiyoruz falan dediler birkaç doktora gittim ayrı ayrı şikayetlerle ondan sonra bir doktor beni hemen alerji doktoruna yönlendirdi yumurtaya alerjimiz çıktı diyete başladım ondan sonra her şey normale döndü ben ishalden dolayı onlarca doktora gittim o süreçte bebeğim çok zayıfladı sürekli ağlamalar huzursuzluk vardı
Sevaa benim bebeğimde 3 aydır 100 gr alıp veriyor sürekli çok zayıf kakasında kan yada herhangi bir egzamamız yok hırıltısı vardı genzinde ve köpüklü sulu kaka yapıyordu sadece emiyordu ozaman korona olduktan sonra sütüm azaldı mamaya başladığımız anda kötüleşmeye başladı sürekli ishal olmaya başladı
Svcn111 mamanızı değiştirdiniz mi eğer artık emzirmiyorsanız sizlik bir durum yok ama azda olsa emziriyorsanız da alerji yapan ürünleri araştırın onları belli sürelerde yemeyin bebeğinizi bu süreçte en iyi siz takıp edersiniz