Merhaba arkadaşlar sezeryan doğumdan sonra ishal oldum 20 gün oldu hala geçmedi ishalliğim enfeksiyon hastalıkları doktoruna gittim sezeryandam sonra normal bağırsakların normale dönmesi 1 ay sürer dedi muz yoğurt vs. ye diyip geçiştirdi sizce normal mi bu durum ?
[bilinmeyen] Benim gebeyken gittiğim enfeksiyon doktoru mükemmeldi, muz vs ishali kesmez demişti. Dediği her şey de doğru çıkardı ve asla test yapmadan o normal bu normal demezdi. Siz başka bir doktora gidin.
Ⓜℹ♑ Yarın dahiliyeye gidecem bakalım 20 gün geçmeyen ishal normal olamaz.
Muz lifli değil mi ya aksine dışkılamayı yumuşatmak için kullanılıyor. Muzun yeşil hali kabızlığa neden olur olgunlaşmadıgından nişasta oranı çok fazla. En iyi yöntem patates+sumak. Bende sezeryan oldum yemek yeme saatimde yediğim gibi bağırsaklarım hareketlendi normal tuvaletimi yaptım yani 1 ayı felan bulmadı 1 hafta dese anlarımda saçma geldi süresi
gzzar Yani sezeryandan sonra ishal kısa sürelide olsa normal mi ilk doğumum çevremde sezeryan olanlara da soruyorum ishallik yaşamadım diyorlar.
[bilinmeyen] hayır ben hiç ishal olmadım duymadımda çevremden
Ben 3 ay oldu dogum yapalı 5 gündür bende ishalim ne yapsam gecmiyor salgın var herhalde