Merhaba sevgili anneler dün itibariyle kızım 14 aylik oldu ama hâla yürümüyor butun evi tutunarak yürüyor ama öbür türlü çok korkuyor hemen oturuyor sizce ne yapmam lazım anormal bir durum mu
[bilinmeyen] benim kızımda aynı durumda 13 aylık halen kendi basina yurumuyor biz yuretelim elinden tutalim istiyor normal mi nezman yurur bilmiyorum🤦♀️
Birgulasel valla dört gözle bekleyecez galiba yurumelrin🥲
Merhabalar, merak etmeyin normal. 18.aya kadar zamanları var zaten. Benim oğlumda elimizi tutup her yere gidiyordu bu aylarca böyle sürdü hiç zorlamadık ara ara elimizi bırakıp kendi kısa bir süre gidiyordu. Bunlar 16-17.aylarda biraz daha uzadı ve şimdi kendi isteği ile yürüyor. 18 aylık oldu. Bazı çocuklar geç yürüyor. Ama yinede içiniz rahat etsin diye doktorunuzada sorabilirsiniz.
040619 erken yürüyen bebeklerle ister istemez kıyaslıyor anne yüreği. Bütün yeğenlerim istisnasız 9 aylıkken yürüdü aynı performansı bekliyoruz haliyle. İnsanların merakla sormaları da baskı olmuyor değil 😑
Az kalmış merak etmeyin
[bilinmeyen] Sanki sizinki yürüyor ama düşerim korkusuna kendi başına gitmiyor gibi. Eşinizle yakın oturun bir size bir eşinize yürütün. İlk başta tutun, sonra hadi hadi diye tutmadan yürütün. Sizden bir güven alsın, sonra kendi gitmeleri artar.