4 aylık bebeğin uykuya direnmesi normal mi. Uyutmaya başladığım an başlıyor ağlamaya. Sinirlerime engel olamıyorum bazen bağırıyorum zor tutuyorum kendimi. Bu halleri çok yıprattı beni her uykuya geçişte böyle ağlıyor
Evet yetişkin uykusuna geçmeye calıstıgı bi dönemde uyku gerilemesi deniyormuş buna. Ben hiç yaşamadım sadece 12.ay ve 18. Ayı yaşadım çok az. Çok yıpratıcı ama zamanla geçecek merak etme sakin kalmaya calış. Sana düzelecek şu aydan sonra diye telkinlerde bulunmak isterdim ama 19 aylık oglum hala gece kalkıyor 1 kerede olsa daha zamanı var uykuya geçişlerini anladıgı aylar 12. Aydan sonra rutinlerle daha rahat uykuya geçecek
Oğlumda 4 aylık aynı şeyleri yaşıyoruz ama normalmiş bu ayda uyku gerilemesi yaşanıyormuş Anneler için zor tabi inşallah kısa zamanda düzelir bu durum
[bilinmeyen] kolaylıklar diliyorum çok normal hatta bi ara 4 5 gibi uyanıp oyun oynuyorduk uykusu gelince tekrar uyutuyordum
Evet evet çok normal. Birçok bebek için atak ayı 4. ay. Büyüyor, gelişiyor ve değişiyor, bağırmayın ne olur, ne kadar korkuyor o esnada, stres yaratıyorsunuz ne anlar el kadar yavru, kolay değil elbet ama biraz sabır.
[bilinmeyen] çok normal büyüme atağında uyku gerilemesi yaşıyor günah bağırma onun elinde olan bişey değil hepimiz yaşıyoruz bütün bebekler aynı dönemden geçiyor. Büyüyorlar ve bu atak sonunda çok güzel yeni beceriler kazanıyorlar. Bir de bu açıdan bak bol bol öp sev sarıl bu dönem geçince çok güzel yetenekler kazanmış olacak biraz daha büyümüş olacak 😊
5 aylık oldu hala öyle 4. Ayda başladı atak haftası uyku gerilemesi geçer dediler 1 aydır aynı yataga koyunca sanki bişey yapmışız gibi ağlamaya başlıyor kaldırınca gülüyor gece 1-2 ye kadar ugraştırıyor ben tükenince eşim devam ediyor eşim tükenince ben. Bence bazı bebeklerin karakteri bu zor bir yapıları var artık atak haftasınada uyku eğitiminede inanmıyorum