@"hilalsarigoz has zeytin yağı ile yapılmış kantaron tek çözüm👍
[bilinmeyen] ıslak mendil kullanmadan her altını açtığında poposunu yıkayıp güzelce kurula başka hiçbir şeye gerek yok .
[bilinmeyen] kesinlikle alerjiden şüphe et özellikle süt süt ürünleri ve yumurta özel kremler bile yaptırdım pişik için geçmedi alerji doktoruna gittik alerjilerimizi öğrendik çoklu besin alerjimiz varmış gıdaları kesince bir hafta sonra hop geçti gitti pişik
[bilinmeyen]
[bilinmeyen]@ kesinlikle alerjiden şüphe et özellikle süt süt ürünleri ve yumurta özel kremler bile yaptırdım pişik için geçmedi alerji doktoruna gittik alerjilerimizi öğrendik çoklu besin alerjimiz varmış gıdaları kesince bir hafta sonra hop geçti gitti pişik
[bilinmeyen] [bilinmeyen] kesinlikle alerjiden şüphe et özellikle süt süt ürünleri ve yumurta özel kremler bile yaptırdım pişik için geçmedi alerji doktoruna gittik alerjilerimizi öğrendik çoklu besin alerjimiz varmış gıdaları kesince bir hafta sonra hop geçti gitti pişik
[bilinmeyen] kesinlikle alerjiden şüphe et özellikle süt süt ürünleri ve yumurta özel kremler bile yaptırdım pişik için geçmedi alerji doktoruna gittik çoklu besin alerjimiz varmış gıdaları kesince bir hafta sonra hop geçti gitti pişik
[bilinmeyen] bepantol çok iyi
@[silindi] bepantol çok etkili hemen iyileştiriyor
[bilinmeyen] z"#1046 bepantol çok etkili hemen iyileştiriyor
[bilinmeyen] bepantol çok etkili hemen iyileştiriyor
Pişik için en etkili lavanta yağı. Bı kaç gündür sudocrem sürmeme rağmen geçmeyen pişiği 1 kullanımda lavanta yağının çok etkisi oldu . Denemenizi tavsiye ederim
Sarı kantoron en iyisi bi de sudokrem
[bilinmeyen] kantoron yağı sürüp fön makine sini uzaktan tutup Kurutun ve her bez değişiminde havalandırın uygun oda ısısında fito ve canesten krem kullandım ben 1 haftada geçti