Diş çıkarma sürecinde neler yaptınız ? Doktorumuz bir jel önerdi oğlumun damaklarına sürüp parmağımla masaj yapıyorum
denizce zeytin yağını ve karanfili karıştırıp dolapta bekletin 1 2 gün sonra damaklarına sürün, masaj yapın işe yarıyor ağrısını alıyor hiç dayanamadıgı noktada tetagille masaj yapabilirsiniz ben de aldım ama 2 max 3 defa kullanmışımdır yağ ve karanfil baya etkili diş sancılarında
???
Karanfili havanda dövüp üstünü gececek kadar zeytinyağ koyup dolapta bekletiyorum. Onunla masaj yaptım hep damakları kabarınca sorunsuz ilaçsız atlattık cok şükür. Halada kullanıyorum dolapta hep hazırda duruyor
[bilinmeyen] tetagil temiz içerikli bir ürün. Ben onu kullandım çokça faydasını gördüm.
Saygenoglu
Çok teşekkür ederim. Tetagil hakkında bilgi sahibiyim ama doktorumuz onu bu aylarda değil biraz daha büyüdüğünde kullanmamızı tavsiye etti. Dentinox diş jelinde örneğin lokal uyuşturucu madde var. Lokal uyuşturular azami miktarda da olsa bulunduğundan bize şuanlık önermedi.
[bilinmeyen] Bu jeli de burada ne kadar çok kullanan var. Üreten ülkelerin doktorları bu kadar önermiyor. Ben kullanmıyorum. Kızım çok huysuz olursa da sarılıp sakinleştiriyorum. Her huysuzluk diş olmayabilir de. Diş huysuzluğu başlar 2 ay sonra çıkar diş. 6 aydan önce su bile vermemek lazım dediğimiz bebeklerimize haftalarca jel mi sürücez?
[bilinmeyen] 4 aylık oldu bebeğim diş cikarirmi durduk yere ağlıyor,alt temiz , karnı doygun , gaz yok uykusunu iyi alıyor diş olabilirmi
[bilinmeyen] üç aylık bebek kullanabilir mi