Oğlum 25 günlük sütüm ilk gün geldi birdaha gelmedi şimdi hiç yok sizde durumlar nasıl
Nlgun sağmayı bol su içmeyi deneyin dinlenin biraz olumlu düşünmek de fayda edebilir
Ben 13 gün emzirebildim maalesef.. stresten sütüm kesildi..mecbur formül mama ile besleniyor..psikolojik olarak emzirememek cok kötü etkilemişti beni..2 aylık oğlum hala vizdan azabı çekiyorum ama bi cümle okudum ve onu hatırlatıyorum kendime sağlıklı anne sağlıklı bebek..canınızı sıkmayın..sevgi, ilgi ve sabıra daha çok ihtiyaçları var
Merhaba ben de sezaryen oldum hemen gelmedi kilo kaybı oldu doktor mama verin dedi önce seni emsin dedi lansinoh marka biberon ile verdim önce anne sütü vermeye odaklandım sağımla sütüm geldi ama aşırı gelmiyo maalesef ben de tedirginim ancak tedirgin olmak sütü arttırmıyor dinlenemiyorum o da etkiliyo galiba
[bilinmeyen] Bebeğim 4 aylık meme reddi var bu yüzden sağımla besliyorum. Düzenli sağım sütü arttırır ama istikrar önemli sütünüz gelmese bile 3 saatte bir sağım yapın. 1-2 haftaya farkı görürsünüz. Onun dışında bol su tüketmeniz çok önemli. Tahin helvası ve kuru dut da baya etkili oluyor. Takviye olarakta bestlak damla önerebilirim çok faydasını gördüm.
Crnagora bestlqk bende kullanıyorum dedikleriniz hepsini yaptım ama biraktim biraz bu hafta istikrarla yapmam lazım galiba
Nlgun Sezeryan doğum yaptım sütüm biraz geç geldi. 4.gün sağım yapmaya başladım 10 ml bile zor çıkıyordu ama devam ettim hep. Şu anda sağarak sadece anne sütüyle besliyorum. Gözlemlediğim kadarıyla istikrar çok çok önemli.
[bilinmeyen] benimde bu ara sütüm azaldı bestlak damla,solgar brewers tb alıyorum. Tabi yanında bol su,yeşil yapraklı sebze bol protein ve kuruyemiş ara öğünlerde. Çok farketti. Tavsiye ederim.
[bilinmeyen] [bilinmeyen] benimde bu ara sütüm azaldı bestlak damla,solgar brewers tb alıyorum. Tabi yanında bol su,yeşil yapraklı sebze bol protein ve kuruyemiş ara öğünlerde. Çok farketti. Tavsiye ederim.
Bestlak solgar brewers yeast dan çok çok daha fazla ve hızlı sonuç aldığım ilaç motis günde 3 defa içiyorum mükemmel kesinlikle tavsiye ederim. Bugün tam 2 aylık olduk ama 5 6 gün önce gündüzleri süt azlığı oluyordu bebeğim bu yüzden tutmuyordu sağımla avent biberonla verdik ona çok alıştı beni reddedi motis ile çözdük mamayı kestim tamamen sütüm artı sürekli emziriyorum ve şükürler olsun ki tutuyor