Sütüm az olduğu için devam sütü kullanıyorum biberona listi diye göğsümü almıyor inatla germeye çalışıyorum ama almıyor.7aylik bebeğim memeyi birakmalimiyim?
Eylmomm16 benim de 6 aylık meme reddi 1 aydır var sağıp veriyorum 2 kere mama veriyorum anne sütü almalılar daha çok küçükler çok ısrarcı olmayın arada teklif edin tensel temas yapın beraber duş alın zorlamayın hiç
Eylmomm16 6 Aylik kizim vendetta yasiyorum Ayni sorunu derin uykusunda emzirebiliyorum Oyle deneyin isterseniz
Benim bebeğim 2 aylık meme almıyor ☹️
Bige bizim ki artık çok şiddetli bir meme reddi hiç bi şekilde almıyor 🥹 çok üzülüyorum ilk kızımı 2 yaşına kadar emzirdim
Sağıp serçe parmağınız ve enjektörle deneyin bi de
Ftmasnnn olabilir her bebek bir değil ki çok şükür sağlıklı güzel mamalar var kendinizi bunun için üzmeyin aç kalmaz bebekler sandığımızdan daha akıllı
[bilinmeyen] aynı durumu bende yaşadım çok uğraştım sadece solu emiyo sağı bıraktı naparsam yapayım sağ tarafı almıyo. Göğüs küçüldü sütü çok azaldı. Krize giriyo sağı vermeye çalışınca..
Benim de bebegim 3 aylık. Biberon kullanımı nedeniyle meme reddi olunca silikon göğüs ucuyla emzirmeye başladım. Hala kullaniyoruz onunda zorlukları var ama en azından emmeyi birakmadi. Denenebilir.