Merhaba kızım tam 4 aylık hem mama hem anne sütü alıyor kabızlık problemimiz var doktorlar hiç bir müdahalede bulunmuyor ek gıda olarak mamasına bebe bisküvisi eklesem sizce kabızlığını giderirmi
Zeren02 4 aylık bebeğiniz için neden erkenden ek gıdaya başladınız? Kabızlığın temel sorunu bu olabilir mi sizce?
Başlamadım başlasam bağırsakları rahatlarmı diye sordum yanlış anlaşıldı sanırım
Zeren02 5. Ayın sonunda dahi her bebeğe başlatılmıyor diye okudum. Bence hiç yoktan yere bebeğinizin sindirim sistemini bozmayın. Süt azsa mama verirsiniz mama yemiyorsa mamayı değiştirirsiniz. Ama bence ufacık yoğurt için bile daha erken.
Zeren02 Daha beter olur.
4 aylık olup daha da yük binebilir bence başlarsanız bol emzirmek belki daha iyi çözüm olabilir ya da farklı bir doktor deneyebilirsiniz
Teşekkür ederim fikirleriniz için beklicez yapacak birşey yok
Benim kızım 5 aylık oldu çok az meyvelerden ve yoğurta başladım
Kabızlıktan kastınız nedir? Kakası top top mu yada yaparken zorlanıp ıkınıyor mu? 3-4 günde bir kaka yapıyorsa karnı yumuşak ağrısı sızısı yok ise kanız sayılmıyor bildiğim kadarıyla
[bilinmeyen] kakası krema kıvamında gidrek gün sayısı uzuyor 2 günde yapıyordu 3 güne çıktı 4 güne çıktı şimdi 5.gün yapacak mı bilmiyorum
Yapmazsa az bişey lağman yapabilirsin rahatsız da ı güne kadar yolu var mama veriyorsan da manasının içine zeytinyağı karıştır kabız olmayı engeller
[bilinmeyen] teşekkür ederim yaptı şükür