Aslanımın ismi halil ibrahim çok seviyorum ismini🥰
[bilinmeyen] Modern klasik isimler kulağa bence daha hoş geliyor. Mesela Kaan, Eren, Emir, Göktuğ, Altuğ, Egemen,Çağdaş gibi gibi…
[bilinmeyen] Yorumlarınız için teşekkür ederim hanım efendi.İki isim arasında kalınca aileden çevreden arkadaşlardan fikir istemenin garip bi yanı olduğunu düşünmüyorum.Teşekkürler
Mirza 🦁
Doğa34 öneri almak abes bir şey değil. Sakin olun. Biz de 3 isim arasında kaldık en son Ömer Adil ismini seçtik annelerimize de sorduk akrabalar da çok güzel isim dedi bazısı tek isim olsun dedi yani öneriler alınır istenmişse öneride bulunmak kötü bir şey değil. Benim de ismimi amcam koymuş çok sıkı değiliz amcamla durumdan şikayetçi değilim çoluk çocuk dediğin şey aile, eş, dost ya da arkadaş ki çocuk yaştaki büyüğüne kardeşi için isim verdirten var
[bilinmeyen] Emir olabilr benim oğlumun adi
.
Ama bence toprak çok güzel
[bilinmeyen] Kuzey oğlumun adı 😍😍 Emir ve Batuhan ismi de bence çok hoş her yaşa uygun diye düşünüyorum 🎈🎈
[bilinmeyen] Siz 2 isimden hangisi diyince Miran daha hoş geldi bana ama başka isimler de isterseniz benim eşim bu aralar Affan ismine taktı. O kadar çok söyledi ki beğenmeye başladım.
[bilinmeyen] ben sakinim 🙂 Annenin kalbinden geçer ise o isim ve ısınırsa koyar.baskalari istiyor diye oylama garip geliyor. Başkalarına cocuk yaparken sormuyoruz isim niye soruyoruz?
Doğa34 Canım benim, seni çok iyi anlıyorum. Lakin, Rabbim nasip etsin benim 2. erkek olursa ben de size sorcam 🫣 Bizde 2 isim geleneği var, birinden eminim ama yanına koyacağım ismi istişare ederek karar vericem. Bu aklının iplerini vermek değil de istişare sünnettir, yine kararı ben vericem tabii
filiz0227 siz ne koymak isterseniz. İçinizden hangisi geliyorsa o olsun. Benim bir oglum Aziz Alp ikinci erkek olursa Alp Arslan koymak istiyorum ya da Deniz
[bilinmeyen] Kayra 🤍