[bilinmeyen] bende merak ediyorum bunu burada bekliyim😀
Ben kullanıyorum pek emin olamadım iyi mi kötü mü kullandığımız gece de aynı kullanmadığımız gece de 😅😅
Gizem13 teşekkür ederim, bende internette yorumlara bakınca arada kaldım. Acaba odanın ferahlığına vs etki ediyor mu diye merak ettim ☺️
Bende kullanıyorum ama bir etkisi varsa ben göremedim
[bilinmeyen] Benim evimde de var, nemi alıyor diye söylemişlerdi kullananlar fakat ben bir etkisini göremedim, açık olduğunda bir süre sonra benim gözlerim sızlıyordu bir de, o yüzden pek kullanmadık.
Yanıtlar için herkese çok teşekkür ederim🌸 en iyisi bende şimdilik almayayım yorumlarda da memnun kalan görememiştim ☺️
Hanımlar ben şöyle yaptım. Kaya tuzu aldım kalıp seklinde. Biraz toz halinde kalorifer üzerine koydum.havayi nemlendirirken aynı zamanda havayı temizledigini okudum bi yerden.zaten buruna da tuzlu su iyi gelmiyor mu? Gecen yıl kış boyunca kalorifer üzerinde limonlu su bulundurdum yatak oda ve salonda. Kuvezden çıkmış çocuğum hiç hasta olmadı. Riskli hissettiğim zamanlarda da baş ucuna soğanı ikiye bölüp koydum.ise yaradi. Kuru kuru tuzun bisey yaptığını sanmıyorum.
Doğa34 çok teşekkürler bende deneyeceğim.
Doğa34 küvezden çıkan çocuğa ne faydası oldu anlamadım. Not alacağım da ben de
[bilinmeyen] kuvezden çıkan normal kilodan zayıf olan ve sürekli kusan bi bebekti. Bu şekilde olup bağışıklık sistemi aşırı iyi idi diyemeyiz. Tuzun , limonlu suyun odada mikrop öldürücü ve havayı nemli tutucu özelliği olduğunu düşündüm ve uyguladım.ki bi kac yerde de okumuştum.kalorifer üzerine limonlu su koydum genelde. Bazen de tuzlu su. Odayı da havalandırdım arada. Bebeklere buhar verilir bi tıkanıklık olduğunda ben ise bunu hava yoluyla vs yapmak istedim. Benim ve bebegim açısından sorun olmadı. Herkes kendi bilir. Ben bir zararını görmedim.bi kere bile grip vs olmadı. İlk gribi tatilde iken 1 yasinda oldu. Hava değişimi olabilir, bilmiyorum..
[bilinmeyen] hiç gerek yok hiçbir işe yaramıyor onun yerine bebeğine bir eksiğini al 🥰
OykumZeynepim bizim evde var o da ben karanlıkta uyuyamıyorum eşim de koridor ışığı açmamdan rahatsız oluyor diye kayınvalidelerden aldığımız için var 🙂 bebek için işe yarayan şeyse diye merak etmiştim
[bilinmeyen] Kullanan akrabalarım var. Çocukları halen alerjik astım. Ticari bir süs eşyası bence.