Benim de bebeğim yeni doğduğunda bu durumu çok yaşadık.agzina aldığı zaman bağriyor ağlıyor çırpınıyor du.meger sebebi sarılık miş hafif vardi sarligi geçer dedik meğer daha çok ilerlemiş.gunlerce hastane de yattık Önemli bisey takip edin sizde emmeme sebebini
123400 bizimde gözlerinde hala biraz var ama kanda düşük çıkmıştı ilerlemiş olabilir mi nasıl anlayacağım?
Sütünüz tazyikli geliyor olabilir mi
Esranurr nasıl anlayacağım acaba çok sütüm yok gibi aslında ama?
Cookie99 boğazına kaçıp öksürüyor mu , yoksa diğer arkadaşların dediği gib gazdır
Cookie99 umarım sarılık falan değildir gazdandir.ama sarılık anlindan başlar ayak uçlarına kadar ilerler kanda çıkar sarılık değeri
Gazı olabilir geri atıyorsa, bizde 3 aylık olacağız emerken kendini sıkıyor geri atıyor o esnada gazını cıkarıp emzirmeye geri devam ediyorum bir de öyle deneyin
evrem59 bunu da deneyeceğim muhtemelen gazdan olabilir
jtulub 3 numara çok küçük. Bacaklarında iz çıkıyordur sıktığı için. Bir bakın hatta. Bizde 6 kilo aynı marka 3 numara var elimdeki bitsin diye takıyorum ama çok küçük geliyor
[bilinmeyen] yok hayır sadece kendini itiyor denedim sanırım gazdan yapıyor
[bilinmeyen] sadece gözlerinde biraz var vücudunda yok
Cookie99 sen takip et ilerlemesin .bol bol karnını doyurman lazim sarılık için.bebek rahatsız olduğu için emmez.bebegin bir yeri ağırlığı zaman ya da başka bişey olursa direk öncelikle emmek istemez.ben başımdan geçtiği için söylüyorum.sen bebişi 😇bol bol doyurmaya bak biz anneler onlar iyi olduğu zaman karnı doydigu zaman gazını dahi çıkarttığında biz annelerden mutlusu yok .
[bilinmeyen] evet o kadar doğru ki hele o gaz sesi beni en mutlu eden şey oldu 😅 Bu aralarda akşam oldu mu uykuya direniyor anlamadım gitti