6 buçuk aylık kızımın burnu akıyor arada hapsırıyor ve arada öksürüyor ne yapmalıyım yardım edermisiniz hemen doktora gıtmelı mıyım yoksa evde yapabileceğim bısey var mı
[bilinmeyen] Siz protein , c vitamini tüketin bol bol su icin ve bebeğinizi bol bol emzirin
[bilinmeyen] Bizde böyle bir süreç geçirdik. Serum ile temizleyip aspiratör ile çekin. Ama her burnuna sümük geldiğinde yılmadan yapın. Ve varsa nebülazatör ile hava verin. Bu şekilde 1 haftada iyileşti ilerlemedi hastalığı ilaca gerek kalmadı.
Annesiiiii serum hakkında bılgım yok eczaneden mı alıyorsunuz isim verebılır misiniz adı nedır ve nasıl veriliyor
Anneliğimm Otribebe Nazal Aspiratör Otribebe Yedek Uç Otribebe Monodoz Serum Fizyolojik Bunları alın. Doktor önerili marka. Nasıl yapılacağını netten izleyebilirsiniz.
Bır de burnu akıyor tıkalı degıl yıne de serum vermelimıyım
Anneliğimm Burnu kuru ise serum fizyolojik damlatirsiniz iki damla sonra aspiratörle çekersiniz Akıyor dediğiniz için ben yazmadım bu bilgiyi gerek yok ki alıyorsa zaten Ben genelde banyo yaptırırken burun nemlenmisken temizliyorum hapsururken çıkıyor zaten Serum fizyolojik çok olmamak şartı ile yukarı beynine kalmadan iki damla kuru ise tabii damlatirsiniz yumuşar biraz beklersiniz sonra ya hapsurur cikar silersiniz ya da siz aspiratorle cekersiniz Burada önemli olan rahat nefes alabilmesi için açık yollar olmalı hem beslenmeyi emmeyi hem uykuyu kötü etkiliyor
[bilinmeyen] Burun temizlemek için fizyolojik serum derseniz verirler. Bunun için Osman gönülal doktorun videolarını izleyebilirsiniz.
[bilinmeyen] Burnuna her sümük geldiğinde aspiratörünüz varsa çekin. Yoksa da muhakkak edinin.
Ⓜℹ♑ yapmaya korkuyorum ama bişey olur diye
[bilinmeyen] Hayır canım ne korkması. Burnu tıkalı bebek ememez de. Hangi şehirdesiniz, yakınsak geliyim beraber yapalım.