Bebeğim 2.5 aylık, sütüm kesildi diye mamaya başladım ilk başlarda güzel içiyordu şu an kafasını sağa sola çeviriyor sanki boğuluyor gibi belki mama istemiyor diye dolaptan süt çıkarıp verdim ona da aynısını yapıyor sizce ne yapılmalı
Gazı olabilir benim bebeğimde emerken aynısını yapıyor , belki de mama gaz yaptı hangi mamayı kullanıyorsunuz
evrem59 aptamil
[bilinmeyen] mama meme reddi bu dönemde basliyor genelde. 2.5 aydan beri biz de aynisini yasiyoruz. Tabi gaz da etkili olabilir. Benm oglum da cok gazli. Ama dogdugundan beri 150 icse eyvallahi olmayan bebe 2.5 aydan beri 90dan fazla icmek istemiyor. Bazen cani istiyor 120 iciyor bazen 45 de birakyor. Gecici die umut ediyorum. Atak doneminde suan cunku
gg5506 şu an kaç aylık
Buseaackbs 3.5 aylık
Benim de sütüm az bebeğim 3 ay 3 günlük çok yumuşak emdiği için memedeki sütü çekemiyor sırf bu yüzden gün içerisinde mama vermek zorunda kalıyorum . Geçen haftalara göre sütüm azaldı şimdi de sütün gelmediğini anladığı için mememi tutmuyor öfkeleniyor var mı bi çözümü olan ? Sütüm azaldı iyiden kesilir diye korkuyorum
[bilinmeyen] emdikten sonra sağım yapmayı deneyin bol su tüketin ve iyi düşünün.