Hamam bocekleri gezdikleri her yere minyonlarca bakteri tasiyorlar en ince detayina kadar dusunmekle en iyisini yapiyorsunuz benim evime de basmisti hamam bocegi heryerdeydi makinelerimin icine kadar yuva yapmisti butun makineleri motoruna kadar söktük ilaclaya ilaclaya zor bitirdik her yere yuva yapmislardi her yerde geziyorlardi surekli gezdigi yerleri silmek lazim yavrularini kabuklarinda tasiyorlarmis gezdikleri yere hem bakteri hem yavru goturuyorlarmis kullandiginiz yemek yediginiz kaplari her kullanimdan once guzelce yikayin Allah korusun bi hastalik kaparsaniz bebege yazik
[bilinmeyen] mumkunse hepsini oldurmeye calisin cunku cok hizli ureyen bir bocek bi dogurmasinda onlarca yavru doguruyor ziraat ilaclari yapan yerlerde ona etki eden bi ilac var onun disindan hicbisey oldurmuyor onlari biz o ilacla evi 3 kere ilacladik oyle bitirdik bitiremezsen gecmis olsun gorup goremedigin her yere yuva yaparlar benim bebegimin yattigu yerde ustunde gezerken gordum kac defa bocekler olene kadar eve sokmadim oglumu