Bebeğimin göğüs uçları şiş daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu
Aynurkzcoglu annem bana bastırmadan masaj yap dağılsın demişti
Aynurkzcoglu ELLEME SAKINNN annenin sut hormonları bebege geciyir ve çok normal sakin masaj yapayik dağıtayım diyenlere uyma enfeksiyon olur büyüdükçe kendiliğinden gececek normal bir durum
Hafif sıktığınız zaman içinden beyaz sıvı geliyorsa süttür o, anneden gelen hormonlardan kaynaklı korkacak birsey yok ama 3 aylıkken bitmişti uzun sürerse ve çok şişkinse doktora gösterin içiniz rahatlasın🙂
Duş aldırdıktan sonra haififce canını yakmadan sıktım bi kaç gün sonra bişey kalmadı
[bilinmeyen] Asla sıkılmaması gerektiğini söylüyor doktorlar. Bence yanlış yönlendirme yapmayalım. Bir zararı olursa bizden çok annesi üzülür.
MerveAltunay bu uygulamada hepimiz anneyiz bir anne olarak başka bir annenin üzülmesini tabii ki istemiyorum.. Yazdıklarımı dikkatli okursanız sıkın dememisim orada hafif sıkıldığında demişim değil mi . Bu bir yanlış yönlendirme değil.
Benim oğlumda da göğüsleri sis ve ucunda beyazlık vardi sıkma kendi haline bırak zamanla geçiyor doktorlarda sıkmayı önermiyor anneden geçen hormonlardan kaynaklı bebek hormonlari attıkça eski haline dönüyor çocuğum 4 aylık hiç bişi kalmadı geçti için rahat etsin ginede doktora göster
[bilinmeyen] katılıyorum kesinlikle sıkmayı önermiyorlar bizimde öyle olmuştu bi kaç hafta içinde düzeldi
[bilinmeyen] her duştan sonra bebek yağıyla masaj yapıp ovalayarak dağıtabilirsiniz çok ağrı da yapar bebeklere bildiğim kadarıyla ve gün içinde de hafif hafif masaj yapabilirsiniz ben ilk günden öyle yaptığım için kızımda öyle bir problem yaşamadık 🙂
[bilinmeyen] evet olanilri normaldir bir süre sonra geçecektir herhangi bir şey yapmayın
huzur_mhra işte o hafif sıkılmaz masaj dahi yapılmaz yanlış yönlendirme o.enfeksiyon olabilir o ufak hareketle.kadin doğum çocuk hastanesi saglikciyim
Benimde kızımda vardı aralıklı her birinde şişkinlik oluyordu elinizi vermeyin kendiliğinden geçiyor, içiniz rahat olsun diye yine de doktoruna sorabilirsiniz.😊
Benim kızımda sağ soldan daha çok şişti herkes yavaş yavaş ovala geçer dedi Dr sakın ovmak gibi bi hata yapma herhangi birşey yapmanada gerek yok üçüncü aya kadar geçer dedi ve geçti
[bilinmeyen] yanlis soylemis insallah yapmamissindir yapipta birsey olmadıysa şanslısın demektir