Sağ göğsüm yara olmuştu 1 hafta kadar emziremedim sadece ara ara sağım yaptım şimdi emzirmeye tekrar başladım ama göğsüm de çok şişlik olmuyor elimle sıktırınca süt geliyor bebeğime yetiyor mu bilmiyorum sütümü nasıl geri arttırabilirim fikri olan yardımcı olursa sevinirim
Keremelif Yaranın iyileşmesine sevindim. Emzirdikçe gelicek, emzirmeye ve stresten uzak durmaya devam. Hiç endişe etme, benim 1 hafta tamamen kesildi gitti. Bebeğim boş memeyi emdi durdu. Sizin bebeğiniz daha küçük, onun kokusu bile süt indirir.
Ⓜℹ♑ İnşallah öyle olur teşekkür ederim az geliyor da doymuyor hatta o memeden sonradiğer memeye geçiyoruz
Tek göğüs onu doyuracaktır. Aç kalmasından şüpheniz olmasın. Yara olan göğüste emdikçe gelecektir
Betulkaran teşekkür ederim inşallah
[bilinmeyen] ben bestlak damla kullanıyorum ve artık göğüslerim dolu dolu oluyor. Tek meme yetiyor kızıma. Diğer emmedigini de sagip dolaba atıyorum. Bı bestlak damlayı deneyin isterseniz ☺️
ozlem_ekc09 duymamıştım onu bebeğe yan etkisi oluyor mu
ozlem_ekc09 benim de teki diğerine göre az denesem mi ki?
Kuruyemis çok güzel sut yapiyor
Keremelif İlk zamanlar yara çok normal, hep öyle emzirdik. Siz emzirmeye iyice alışınca düzelicek her şey. Dualarımdasınız, Allah kolaylık versin.
[bilinmeyen] yok diye biliyorum ben bı zarar gozlemlemedim şimdilik
[bilinmeyen] bu deneyin isterseniz. Birde göğüs kanalları tıkanmış da olabilir. Sağ göğsümde sızı vardı emzirme danışmanı bana duşta sıcak suda masaj yap dedi. Eğer tıkanıklık varsa deneyin bunu da
[bilinmeyen] Allah razı olsun sizden inşallah geçer
[bilinmeyen]
[bilinmeyen] damlayı aldım günlük kullanımı nasıl yaptınız siz
[bilinmeyen] 1 bardak suyun içine 20 damla. Günde 2-3 sefer yeterli oluyor. Aç tok fark etmeden tükettim.