Sağ göğsüm yara oldu emzirirken dayanamayacağım kadar çok acıyor nasıl geçer lanolin krem gümüş kapak denemediğim şey kalmadı 28 gündür geçmedi
Cagdas10 tahin yağı dene birde
Cagdas10 Garmasten pomad var bide göğüs ucu yarası için ama emzirme öncesi silinmesi gerekiyor bide onu deneyin ek olarak her emzirme sonrası karbonatlı su ile meme ucınu sildikten sonra lanolin krem kullanmanızı tavsiye ederim
Kullandığınız krem çok güzel kremi sürdükten sonra göğüsünüz açık kalsın hava alsın açık bırakıncada çabuk geçiyor sık sık havalandırın geçmiş olsun
Benimde ilk emzirmeye başladığımda aynısını yaşamıştım philıps göğüs kalkanları var onları geçirmişti 2. 3 gün içinde emzirirken çıkarıyordum hep taktım onları iyileşti sonra kesinlikle sana da öneririm bende hepsini denedim bitek bu ürün fayda etti
Tahin yağı ağrısını alıyor kesinlikle denemelisin.
[bilinmeyen] merhaba ürünü nasıl kullandınız hava alan kapağı ile mi acaba
@“Cagdas10”#
Cagdas10 evet emzirirken çıkarıyordum onun haricinde gece ve gündüz sürekli taktım kıyafetlerime sürtmediği için yaralar iyileşmeye başladı. Gerçekten göğüs ucu acısı çok başka başta hiç geçmeyecek sandım ama bu ürün sayesinde gecti
Benimde bir aylık bebegim var gögüs ucu catlağım oldu ne yqptıysam iyileşmedi ama gogüs kalkanı rahatlatıyor krem sürüp kalkanı takıyorum hem sürtünme olmuyor hemde hava alıp yarayı iyileştiriyor
Bende olmustum emzırmekten korkuyodum artık acısı ve agrısı dayanılmazdı doktorun bana verdıgı kremler kullanım ⅔ gunde toparladı benı dılersenız sızde bı deneyn. Travazol ve madecassol
Kesinlikle göğüs kalkanı öneririm sanki elektrik çarpmış gibi acıyordu ilk zamanlar sonra kalkanı kullandım hem sürtme olmadı hem kalkanın içine akan süt göğüs ucunu yumuşattı
Her emzirme öncesi ve sonrası kendi sütünüzle göğsünüzü silin üzerine Gümüş kapak kapatın inanın o kadar çok krem denedim ki hiçbiri fayda etmiyor kaç kere cildiyeye gittim Yine tedaviyi kendi sütüm de buldum
Göğüs kalkanı da kullandım daha kötü oldu Gümüş kapak öneririm
Sabunlu suyla her emzirmeden sonra yıkamak ve yara üzerindeki kabuğu keselemek iyi geliyor (genel cerrah tavsiyesi) bir de sütyen gitmeyip düz atlet giymek iyi geliyor