Merhaba bebeğim gece uykusuna sadece beni emerek geçiyor ama yarım saat en geç 1 saat sonra mıkırdanarak uyanıyor tekrar emzir yatır yapmaktan yoruldum. Alışkanlık haline getirdi her akşam yoklama yapıyor. bunun nedeni ne olabilir bilen var mı ?
[bilinmeyen] ayrılık kaygısı olabilir. Bu aylarda başlıyor diye biliyorum. Emzirerek uyumaya alışmış olduğundan uyku döngülerinde tekrar uykuya dalmak icin aynı desteğe ihtiyaç duyuyor olabilir.
gg5506 Ne yapabilirim bunun için açlıktan uyanmasını kesin zaten yatırmadan yarım saat önce kaşık mama falan veriyorum birde uzun emziriyorum ama yine uyanıyor napabilriim acaba
gg5506 Ne yapabilirim bunun için açlıktan uyanmasını kesin zaten yatırmadan yarım saat önce kaşık mama falan veriyorum birde uzun emziriyorum ama yine uyanıyor
Ghhjn gazı tam çıkmamış olablir benimkide yapıyordu şimdi yarım saat kucağımda uyutup öyle yatırıyorum daha rahat gibi bazende yanımda yatırıyorum kokumuzu arıyorlar
Ghhjn Ben uykunun ilk yarım saat 1 saati onunla yatıyorum. Hatta bazen babası da geliyor, bir babasına bakıyor bir bana, gülümseyerek mutlu mutlu uyuyor. Size de öneririm. Şuan bu çok normal. Süt, mama gibi bir ihtiyaç bu da.
[bilinmeyen] diş çıkarma döneminde de olabilir oğlum da 6. Ayında sürekli saat başı uyanır emmek isterdi doktorum gece beslenmesini kesmemi ve uyandığında sallayarak uykuya geri döndürmem gerektiğini söyledi şimdi emziriyorum 10 da bir de 12 de sonraki uyanmalarında emzirmeden sallıyorum çok ağlarsa su veriyorum kandırmak için uykuya dalıyo 1 hafta bu şekilde deneyin gece uyku süresi uzayacaktır