Sürekli ağzından tükürükler çıkıyor 5 aylık olucak yakında yaklaşık 3 aydır tükürük geliyor sebeb ne olabilir
zeynoates_2534 salya da var tükürük de var benm oğlumda 2. Ayından beri. 2 doktora sorduk 2si de gayet normal dedi
Salya demek istediniz sanırım üçüncü ayda başlıyor diş çıkarma süreci benim oğlumda da oldu beşinci aya girmek üzereyken diş patlattı hala devam ediyor buna bağlı çene kısmında sivilceler de çıkabilir korkmayın🙏🏻
Busraenes24 evet öyle şuan sivilceler de var
Busraenes24 benimkide 3 buçuk aylık aynı durumu yaşıyoruz peki doktor bi ilaç vs bi şey veriyor mu
Diş çıkarmaya hazırlanıyor genelde üçüncü ayda başlar bu ama her bebekte farklı zamanda çıkar yani salyalar devam edecek ama diş hemen çıkmayabilir merak etmeyin bu normaldir
Benim bebeğim 4.5 aylık iki ayından beri kıyafet yetiştiremiyorum önü sırılsıklam oluyor tükürükten şimdi de etrafa püskürtmeyi öğrendi çok tatlı oluyor öyle bi sorun yok yani 🥰
[bilinmeyen] öyle evet her gün iki 3 defa üst değiştiriyorum ıslandı diye benim kızım da bazen etrafa saçmaya çalışıyor yiyesim geliyor o an 🥰
[bilinmeyen] evet maşallah hepsine 🧿
[bilinmeyen] hayır ilaçlık bir şey değil bu normal bir süreç ama baktınız çok diş ağrısı çekiyor ben karanfil yağı sürdüm damağına o uyuşturup rahatlatıyor. Karanfili ezip az bir zeytinyağının içinde bekleterek hazırlayabilirsiniz.