Merhaba anneler kızım bugün 25 günlük oldu ve bugün 7 saate yakın aralıksız uyudu bu normal midir endişelenmeli miyim lütfen yardım edin
Fatos4 25 günlük bebek 2 saatte 1 uyandırılıp emzirilir.
Endişelenmeyin ama o kadar uzun süre aç uyutmayin 3 saatte bir uyandırıp karnını doyurun küçük daha çabuk acıkır ve bilmez aciktigini
Yani 25 günlük daha çocugun açlıkten şekeri düşmüştürde uyıyordur 2 saate bi kaldırman gerek
[bilinmeyen] sarılık tehlikesi geçtiyse bişey olacağınj düşünmüyorum
[bilinmeyen] 47günlük bebeğim de bıraksam uyur ara ara altını ıslatıyor rahatsız olup uyanıyor o ara hem emzirme hem mama verince besleniyor uykusu hala düzene girmedi. Gece de yine kalkıyo kim kırkından sonra düzelir dediyse yalan demiş😂
Denizztomak 40ından sonra büyük insan olmuyor ki 😁 venim bebeğim kolikti 40ından sonra bırakın uyumasının düzelmesini daha az ağlamasını bekliyordum ama 6 ayı buldu. Azala azala tabii. Bence uyku düzeni için beklentiyi yüksek tutmayın. 8. Ay atağından bildiriyorum 😁
[bilinmeyen] uyku öncesi banyo ve masaj yapmayı deneyin isterseniz. Ben de çok tecrübeli değilim ama yanına yatıp pış pış yaparak uyutmayı deneyin bir de
[bilinmeyen] 2 saatte bi mutlaka beslemelisiniz altıni açın uyandırın ayağıni sıkın 7 saat beslemeden bırakmiyorsunuz dimi yenidoğan bebekler 2 saatte bı mutlaka beslenmeli ebe hemşire bilgi vermedimi
[bilinmeyen] Kan şekeri düşeceğinden maksimum 3 saatte bir emzirme yapılmalı diyor doktorlar. Yine de siz bilirsiniz. 🙏🏻🧿👶🏻