Hanımlar 4 aylik bebeğim var cerazette doğum kontrol hapını kullanıyorum önceden 5 yıl yasminle korundum bu hapa güvenmedim bir türlü kullanip memnun kalan var mı ara kanamalr durmak bilmedi
DER-yaa ilk başladığım aylarda benimde ara kanamalarım sarı lekelenmelerim çoğalmıştı zamanla azaldı düzene girdi iki yıldır kullanıyorum bi sorun yaşamadım ara kanamalar ortalama 3 ay kadar sürmüştü bende ondan sonra düzeldi memeyi bırakınca yasmin kullanmaya başlayacağım
DER-yaa bende kanama yaptı asla kullanmadım sonra
Benimde ara kanamalarım oldu nedense bende güvenmedim bebeğim memeyi bıraktığı için yasmine başladım
Gulcan-0618 kaç ay kullandınız yasmine nasıl başladınız peki elinizde ki hap bitince mi
DER-yaa 2 ay olmak üzereydi baktım kanamalar durmuyor bitmeden direk bıraktım bebeğimde emmeyi bırakınca ilk reglide yasmine başladım
Alazefe22 başka ek korunma var mı 2 senedir bu hapı kullanip
[bilinmeyen] benim bebegimde emmiyor doktoruma yazdım bakalım ne diyecek yasmin çok güvenilir 5 yıl sorunsuz ara kanamasizdi
[bilinmeyen] ekstra bi korunma yöntemi yapmadım ama eşim arada geri çekilme yapıyordu arada dikkat etmiyordu