6 aylık ek gıdaya yeni başladık çok vermiyorum sadece tattırıyorum ama kabız oldu , deneyimli anneler yardım
Fatmat gün kurusu kayısı haşlayıp yedirebilirsin üstüne de ılık su içirebilirsin
Fatmat
Fatmat yoğurt verirken içine bir tane kayısı rendeledim faydasını gördüm.. zaten şekerli meyveleri yoğurt süt ayranla vermek şekeri dengelemeye yardımcı olur bilginiz e
merhaba verdiğiniz ek gıdaya muhakkak 1 çay kaşığı zeytinyağı ekleyip öyle yedirin, bir de kullandığınız demir damlası da önemli biz microfer kullandık kabızlık sorunu yaşamamızı engelledi
[bilinmeyen]
merhaba verdiğiniz ek gıdaya muhakkak 1 çay kaşığı zeytinyağı ekleyip öyle yedirin, bir de kullandığınız demir damlası da önemli biz microfer kullandık kabızlık sorunu yaşamamızı engelledi [bilinmeyen]
merhaba verdiğiniz ek gıdaya muhakkak 1 çay kaşığı zeytinyağı ekleyip öyle yedirin, bir de kullandığınız demir damlası markası da önemli [bilinmeyen]
[bilinmeyen] merhaba verdiğiniz ek gıdaya muhakkak 1 çay kaşığı zeytinyağı ekleyip öyle yedirin, bir de kullandığınız demir damlası da önemli biz microfer kullandık kabızlık sorunu yaşamamızı engelledi
[bilinmeyen] merhaba verdiğiniz ek gıdaya muhakkak 1 çay kaşığı zeytinyağı ekleyip öyle yedirin, bir de kullandığınız demir damlası da önemli
Armut verin
Her ek gıda sonrası mutlaka emzirin sıvı alımını artırın
Kuru kayısıyı haşlayıp blendirda çekin verin çok iyi ise yarıyor. Hergun vermeye çalışın
[bilinmeyen] kaçıncı ayda başladınız ek gıdaya?