Bebeğim iki aylık ve çok gazlı çıkardığı halde hep kendini sıkıo ve ağlıyor ne yapalirim artık elimden bi şey gelmio
Gözetim altında yüz üstü yatırmayı deneyin iyi geliyordu bizimkine
Ben içiyorum bir zararını görmedim ama
[bilinmeyen]
[bilinmeyen] bu süreçte akıntınız oldu mu ? Ben de ilk reglimi oldum hatta bir ay içinde iki kere böyle geldi diyebilirim ama bu ay olmadım aksine akıntım arttı anlamadım
Ayse57 enfeksiyon olabilir bnmde akıntım çok fazla var yeni yeni azalıyor
Tuba1_avs geçti mi ne yaptınız ben sezerysb olunca 1 ay sonra hasta oldum ondan 1 ay sonra akıntım olmaya başladı gün içerisinde sürekli değiştirmek zorunda kalıyorum enfeksiyon değil diyor cevremdekiler iyi bir şey diyorlar anlamadım gitti
Bnm bebeğim 3 aylik gazı mi var bilmiyorum sürekli ağlıyor yatmiyor yere bırakıyorum televizyon izlesin diye durmuyir bnde istiyorum böyle etrafa baksın izlesin dişsiz yok hiç yatmiyorum yemek yetistiremiyirum yatağa bırakınca kalkıyor düzen falan yok ilk çocuğum yardımcı olursanız sevinirim
Ygmr_1098 kucağa alışmış olabilir mi benimki de öyle çünkü kucağımdayken hiçbir şey yok oyun halısına yatırıp işimi yapayım diyorum hemen kıyamet kopuyor
[bilinmeyen] gazı olabilir karnına masaj yapabilirsin televizyon karşısına asla koyma alışmasın bi gaz için damlalar var eczanelerde kullanabilirsin
[bilinmeyen] reflüsü olabilir mi? Koydugunuz yerlerin hafif reflü yatagı gibi yükseltebilirsiniz.
Kucağımda ağlıyor 1 aydır eşim başka odada yatıyor sese alismamis 2 yeğeni var oğlan çok akilliydilar rbotle se yotu kizlarin çok farklı ne yapacağımı bilmiyorum 3 aylik oldu geçer mi eşimde çok osyor sussun ağlamasın uyku yemek denen bişey kalmadı emzik nasıl tutturabikirim 3 aylık tutar mı ki yardımınız varsa bilgi alayım emzikde tutsa iyidir bana
Arkadaşım bak herkes diyor ki şu damla bu damla bizde çok işe yaradı BENCE yalan bir sürü damla deniyorsun birinde sancı kesiliyor ben şöyle düşüyorum o gaz sancısı zaten o zaman bitecekti. Piyasada adı geçen bizim gazımızı bu geçirdi denilen tüm ilaçları damlaları denedik olmadı birinci ayı yeni doldurduk biz 20 gündür gazlı oğlum bu hafta sonuna kadar mühlet verdim kullandığımız damlalara geçirmezse hepsini kesip devam edicem çocuk perişan oluyor o damla bu damla ilaç veriyoruz el kadar çocuğa ve faydası yok ebeveyn olarak sadece vicdanımızı rahatlatıyoruz ben herşeyi denedim demek için. Masaj yaptırın kiraz çekirdeği ısıtın ayağına bitki çayı falan da vermedim en son muskat denedim oda olmadı kestim
[bilinmeyen] yok hala var ama azaldı