[bilinmeyen] Prima Aqua pure kullanıyorum memnunum.
MerveAltunay ben bezde prima kullanıyorum ama onu da gördüm denemek istiyorum aslında kokusuz mu
Baby turco cok iyi geldi ve molfix izotonikli ıslak mendil kokusu da cok güzel
evrem59 nedense baby turco ya bi ısınamadım ben hiç kullanmadım ama sevmiyorum. Bir sebebi de yok yani 🤣 molfix te denemek istediklerim arasında ona da bi bakıyım bakalım.
evrem59 Bende molfix ve babyturco bu iki ürünü kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim
Yprksrn ben sleepy yenidoğandan memnunum, paket bozuk çıkmış olabilir mi? bir de bazı alışveriş sitelerinde merdiven altı ürünler oluyor, Sleepy’den satış yapan yerlerden alın, LCW Ebebek gibi yerlerden
Ⓜℹ♑ E bebekten alıyorum koli şeklinde 12,Li bir bio natural yenidoğan olanı aldım mavili bir de sarı paketli yenidoğan ikisi de aynı kokuyor. Kendi normal kokusu bozulma gibi bir ihtimali yok ama benim hoşuma gitmiyor kokusu.
Yprksrn aa aslında güzel baby turco bende koliyle aldım indirimden cok memnun kaldım deneyin bence
Yprksrn hmm o zmaan tercih meselesi. benim de pembeler yeni bitiyor, sarı da var. ben ikisini de beğeniyorum. mavi olanı hiç kullanmadım. prima çok övüyorlar az alıp bir deneyin, ben de sleepy sarı olanı beğenmeseydim öyle yapıcaktım
evrem59 amaaan seni mi kırıcam bir pakette ondan alır denerim 🤣
Ⓜℹ♑ çocuğu deneme tahtasına çevirdik iyice 🤣🤣 sırayla alıp deniyim bakıyım.
Yprksrn Çocukta bir şey yok ki, alırken koklayın madem, tek paket alıp kendiniz kullanın, kokusunu sevdiğinizle devam edin. Ay olmadı pamuk ıslatıp silin. 😃
Yprksrn molfix,baby turco,sleepy sarı paket alıyorum bazende uni baby
Deniz kızı 🌼 dün 3 lü paket uni baby aldım bir daha denicem bakalım ondan sonra da baby turco molfix ve prima
Yprksrn ben de sleepy yenidoğan ıslak mendili kokusundan dolayı bıraktım doğrusu. Şu an molfix izotonik yenidoğan ıslak mendilini kullanıyorum. Hiç kokusu yok. Çok memnunum size de tavsiye ederim
Ben yenidoğan ile başladım uni baby ve her ayına göre içeriği değiştiği için o markadan çok memnunum. Ben poposu için çok nadir kullandım bi zararını görmedim çünkü hep yıkadım. Dışarıda elini yüzünü silmek için kullanıyorum
[bilinmeyen] ıslak mendili sadece çantamda taşıyorum hep yıkarım ıslak mendil kullanmam gerekirse onu bile yıkayıp öyle kullanıyorum
[bilinmeyen] 24 tane aldık koliyle indirimden kız djdjdjdj ama gerçekten beğendim tahriş etmedi memnun kalmasam hemen linçlerim🤣🤣
[bilinmeyen] evett bebeğime iyi geldi bende memnunum 😊
Bebeğim ilk dogdunda doktor pamuk ıslatıpda sil altını demişti o gün bu gündür öyle yapıyorum niyeyse ıslak mendille silmeye kıyamıyorum heleki kız bebek olunca 🙄