[bilinmeyen] 45-50 gün civarı bir büyüme atak dönemi oluyor benim kızım da 50 günlükken bir süre uyku problemi yaşadım düzeldi ama seninki aşırı kilo almış dediğim gibi yetmese doymasa ağlar hiç durmaz demekki yetiyor yedikleri geçici bir dönem 1 hafta 10 güne düzelir sen onun kakasını takip et yapamıyorsa zorlanıyorsa ondan da yemez
Yprksrn
Ⓜℹ♑ 5-6 kez yapıyor ben de gidigina kulağına falan dokunuyorum ayağını acıyorum mecbur yedirmeye calisiyorum
[bilinmeyen] Mesela ne yapıyorsunuz? Ayağına fiske atardım ben. 3 ay sürdü sarılık, kızım gözünü açamazdı. Ayağına fiske atardım, sırtını ellerdim. Sürekli ayağına sırtına dokunurdum. Uyandırmak zorundasınız.
[bilinmeyen] Günde kaç tane çişli bez atıyorsunuz?
[bilinmeyen]
[bilinmeyen] bebeği çok beslediğiniz için bebekte travma olmuş olabilir bende sizin gibiydim ha bire çocuğu hem sütümle hem mamayla tıkıyodum çok hızlı kilo aldı gazdan aylarca ıkınıyodu oysaki çocuğu çok beslediğim için çok gazı oluyormuş
[bilinmeyen] Ara vere vere dediğiniz her seferinde taze mama yapıyorsunuz değil mi?
MerveAltunay tabiki her zaman taze yapıyorum
Aarzuu muhtemelen gaz sorunundan dolayı yiyemiyor
[bilinmeyen] ohoo günde 5-6 kez çiş dolu bezi varsa o çocuk hepimizden iyi doyuyor canım sen bence biraz rahat bırak çocuğu o doymasa huzursuz olurdu zaten kilosundan belli yetiyor ona içtiği
Yprksrn teşekkür ederim
[bilinmeyen] ee normal
[bilinmeyen] Olabilir evet, zorlamayın yemesi için, zaten kilo kaygınız yok şu an, ne zaman isterse o zaman beslensin, biraz böyle deneyimleyin.
Aarzuu
Aarzuu çok teşekkürler