hilalsarigoz ben hamazinc kullanıyorum cok bir pisiğimiz olmadı gerci ama bir arkadasim macir kremi dedikleri birsey varmis onu kullandim birtek o iyi geldi dedi . Bezinide degistirebilirsin bence . Prima kullaniyirdum pisik oldu sleppy natural gectim . Tekrar primaya geçtim cok hafif pişik oldu kızım .
Turna29 yok hayır 2 3 kat yapıp ıslatıyorum hafif sıkarak fazla suyunu alıp tekrar açıyorum zaten bitanesi poposunu silmeye yetiyor 😊sonra kurulayıp bekletiyorum 2 3 dakika çok uzun değil bu sefer oradan soğuk almasın diye kremini sürüp kapatıyorum
Hamazinc ve travazolu karıştırıp sür demişti bana doktor ama uzun süre kullanmayın doktorunuza danışın benimki antibiyotikten dolayı pişik olmuştu
hilalsarigoz hametan ve travazol kremi karıştırıp kullanınca geçiyor zaten doktor dabu karışımı pişik ilerleyince veriyor ben kullanıyorum bir iki kere
[bilinmeyen] travazol kremi tavsiye etmiyorlar sakıncalı diye biliyorum 4 yaşına kadar eğer çocuğunuz küçükse siz de kullanmayın derim
ay-mi-na22 baktığımızda antibiyotik de öyle ama mecbur kaldığımızda kullanıyoruz fayda zarar oranına bakmak lazım
Benim bebeğinde aynı sorunu vardı cildiye muayenesinde pişik değil mantar olduğunu öğrendim bir doktora danışabilirsiniz gecmiyorsa
[bilinmeyen] tereyag surun dogal
[bilinmeyen] İyi akşamlar öncelikle çok geçmiş olsun 🙂Benim kızımda önceden çok pişik oluyordu ben dalinin pisik kremini kullandım çok iyi geldi bide bezin markasini değiştirdim bidaha da pişik olmadı 🌸
Penaten krem pisige cook iyi 1 yasinda Kizim hafif kizariklik his setting in anda suruyorum aninda etki ediyor penaten sayesinde pisik olmadi
[bilinmeyen] benim bebeğim in de alerjisi var sık sık pişik olur eğer havalandirmazsam ne kullanırsan kullandir her bezini açtığında en az on beş dakika bağlama hava alsin
hilalsarigoz Benim kız bebek kuzenimin bir türlü geçmeyen pisliği vardı. Görmeye gelen uzaktan bir arkadaş kendi kizina zamanında evet yağ sürdüğünü geçtiğini söylemişti biz de sana yağ sürdük geçti 🙈
[bilinmeyen] Bez değişikliği veya islak mendil değişikliğnden olabilir bende ayni durumdaydım islak mendili değiştirince geçti
hilalsarigoz bizimde çok kötüydü doktorumuz 4 tane krem verdi onunla toparladı hala oluyor sudocrem kullanıyorumbize iyi geliyor bu kremde teni çok hassas geçmiyorsa doktora götürün ben diğer kremleri bakıp isimlerini yazarım size
[bilinmeyen] Bebeğinizin hassas teni olabilir. Mustela kullanabilirsiniz. Her alt değiştirmede yıkayadabilirsiniz altını. Bir süre ıslak mendil vs kullanmayın birde öyle deneyin
[bilinmeyen] bebeğinizin cildi hassas olabilir. Mustela kullanmanızı öneririm yada altını her değiştirdiğinizde ıslak mendil kullanıyosanız kullanmayın bir süre yıkayın direk. Halâ geçmiyorsa bezi de alerji yapıyor olabilir
@[silindi] bebeğinizin cildi hassas olabilir. Mustela kullanmanızı öneririm yada altını her değiştirdiğinizde ıslak mendil kullanıyosanız kullanmayın bir süre yıkayın direk. Halâ geçmiyorsa bezi de alerji yapıyor olabilir
[bilinmeyen]
bebeğinizin cildi hassas olabilir. Mustela kullanmanızı öneririm yada altını her değiştirdiğinizde ıslak mendil kullanıyosanız kullanmayın bir süre yıkayın direk. Halâ geçmiyorsa bezi de alerji yapıyor olabilir