Hematem,sudocrem denedim ama geçmiyor arkadaşım alerji olabilir dedi. Ne önerirsiniz?
hilalsarigoz bazı kuvvetli gıdalar pişik yapabiliyor, tahin.. vs gibi. Besin alerjisi olabilir aynısı arkadaşımın bebeğinde olmuştu
hilalsarigoz geçmeyen pişik ile gittim krem kullandım bez değiştirdim neler yaptım ama yinede geçmedi malesef süt alerjisindenmiş
hilalsarigoz bebeginizde besin alerjisi olabilir mi? Onun gecmeyen pisikle cok ilgisi oluyor. Benim bebegimde o sekildeydi. Yediklerime dikkt ederek ve Bepanthol pisik kremide cok iyi geldi
@"hilalsarigo
hilalsarigoz ben 2 ay pişikle savaştım kullanmadığm merhem kalmadı ama en iyi gelen şey pamuklu su ile sildim ya da yıkadım pamuklu atlet ile kuruttum kuru tutmak ve muhakkak her alt değişiminde 3-5 dk havalandırmak eğer ev ısısı müsaitse hergün altını yarım saat 1 saat açık bırakmak çok önemli 3 güne temizlendi gitti ihmal edince tekrar ediyor.bu arada Bepanthol pişik kremine devam ettim . Çok şey deneyince de yaralar daha kötü oluyor
hilalsarigoz benim de erkek bebeğim var herşeyi denedim geçemdi en son çocuk doktorunun verdiği crystalin sprey aldık günde 3 kere pişik olan bölgeye sık kurumasını bekle sonra trysod sür 2 günde geçiyor bizimki de inatçı pişikti crystalin sprey yaralara iyi geliyor trendyoldan bak herkes kullanıyor bebekleri için memnun
hilalsarigoz geçmeyen pişikse alerji olma ihtimali yüksektir benimde bebeğim alerjik ve alerji sorununu pişik olmasıyla keşfettik pişiğin iyileşmesi için doktor iki krem formunda ilaç verdi üzerinede her bez değişiminde desitin krem(mor olanı)uyguladık bariyer olarak👌
hilalsarigoz sarı kantaron yağını denemelisin oldukça etkili.
hilalsarigoz ben hamazinc kullanıyorum cok bir pisiğimiz olmadı gerci ama bir arkadasim macir kremi dedikleri birsey varmis onu kullandim birtek o iyi geldi dedi . Bezinide degistirebilirsin bence . Prima kullaniyirdum pisik oldu sleppy natural gectim . Tekrar primaya geçtim cok hafif pişik oldu kızım .
hilalsarigoz hametan ve travazol kremi karıştırıp kullanınca geçiyor zaten doktor dabu karışımı pişik ilerleyince veriyor ben kullanıyorum bir iki kere
hilalsarigoz Benim kız bebek kuzenimin bir türlü geçmeyen pisliği vardı. Görmeye gelen uzaktan bir arkadaş kendi kizina zamanında evet yağ sürdüğünü geçtiğini söylemişti biz de sana yağ sürdük geçti 🙈
hilalsarigoz bizimde çok kötüydü doktorumuz 4 tane krem verdi onunla toparladı hala oluyor sudocrem kullanıyorumbize iyi geliyor bu kremde teni çok hassas geçmiyorsa doktora götürün ben diğer kremleri bakıp isimlerini yazarım size
hilalsarigoz alerjidir. Yardımcı olabilirim.
hilalsarigoz biz 6 aylık olduk hala pamukla temizliyirun ona rağmen çok kızarır cildi Doktorumuz Hametan Medecassol Trosy Dextrocin verdi ama doktorunuza danışmadan kullanmayın her bebeğin cildi bir değil
hilalsarigoz bezini değiştirmeye ve ıslak mendilini değiştirin bence biz unıbaby katkısız olan sadece su içerikli ıslak mendili kullanıyoruz pişik kremi olarakta mustella pişik önleyici kullanıyoruz. Her bezi açmamda pişik olsun olmasın krem sürüyorum pişiğiz hiç olmadı. Umarım en kısa zamanda geçer bebek için zor bi süreç 🙏🏻
hilalsarigoz Pişik olduysa artık hametan sürün sabah akşam rahatslasin biraz Bepanthol sonrasında hep elinizin altında olsun az kızarma görünce hemen sürün önlüyor çok iyi ürün
hilalsarigoz tuzlu suyla silip hametam sürdüm. Çabuk geciriyor.
hilalsarigoz mustela pişik kremi ve aynı sefa yağı bize iyi gelmişti . Araştırıp denemenizi öneririm.
Zeytinyağı eğer duşa gircekse girmeden doğal kil varsa katkısız onu sürün geçiriyor
hilalsarigoz
hilalsarigoz Bepanthol ve Prima premium care bez kullanmanızı öneririm 10 aylık kızım var sadece bunları kullanıyorum hiç pişik olmadı kakasinda çok dikkatli olmanızı öneririm altında hiç kalmasin
hilalsarigoz çocuk doktoruna gidin herkes birşey söyler çünkü daha kötü olmaması açısından. Ama saf doğal zeytinyağı sürüyorum ben ara ara da sudocrem sürüyorum mutlaka bir doktora danışın o özel bir ilaç verir
hilalsarigoz ben zeytin yağı kullanıyorum
hilalsarigoz benim arkadasım da ne denediysem geçmedi en son arko sürdüm hemen bitti demişti. Umarım işinize yarar ve bebişiniz iyi olur. Çok geçmiş olsun
hilalsarigoz trendyolda bulgar kremi var küçük mavi kutu çok iyi geliyor onu bi deneyin isterseniz
hilalsarigoz Merhaba.Bir hekim olarak bunlari söyleyebilirim. Bez alerjisi , şampuan ve ya geç bez değişikliği gibi birçok şey buna sebep olabilir ancak gecmeyen pişik enfeksiyon gostergesi olabilir. Cildiye doktoruna başvurunuz.Kisa sürede problemi ortadan kaldiracak basit bir tedavi için ilaç önerecektir ve almanız gereken önlemlerden bahsedecektir.
hilalsarigoz benim kızımın iyice yara olmuştu her kremi denedim fakat geçmedi marketten arko tüp krem aldım 3 günde geçti eczanelerde de var heryerde var bide onu dene istersen sudocrem daha beter yapıyor yani bizimkini öyle yapmıştı
hilalsarigoz ben oğluma hametan kullanıyorum bi tek o iyi geliyor bazen bebeklere en pahalısını kullanırız geçmez en ucuzunu kullanırız iyi gelir deneme yanılmayla ancak bulabildim bende birde pişik zamanında asla ıslak mendil kullanmayın pamugı ıslatıp silin ardından kurulama yapın ıslak mendil daha cok tahrişe sebebiyet veriyor
hilalsarigoz eczaneden çinkolu krem al %70olan daha iyi geliyo aynı sorun bende de vardı berbat derecede alarjik dediler vs dediler çinkolu krem kullanmaya başladım arada kantaron sürdüm.alarjik olduğunu dusunuyosan da e bebekte alt temizleme mendilleri var ıslak mendil yerine kesinlikle onu kullanmalısın alamazsan da ıslak ılık havlu bezler yap onları kullan altını degistirirken
hilalsarigoz normalde pudra önerilmiyor ama bize eczaneden özel bir pudra önerdiler adı Utalk pudra lokal etkili antibakteriyel bir pudra ondan kullandik iki günde geçti normal pudralardan değildi yinede eczaciniza danişin derim mustela Bepanthol hametan kantaron yağı hiçbiri işe yaramamişti
hilalsarigoz kesinlikle bacoderm ve troysid öneririm
hilalsarigoz Benim bebeğimde öyle maalesef.Sudocream,Desitin kullanıyorum çok verimli değil sonuçlar.Doktor Bepantol Sendiderm verdi özellikle alerjik diye üstelik her alt değiştirmede mutlaka La Roche Posay Lipikar atopik ciltler için yakama jeli ile yıkıyorum güzelce kuruluyorum sırayla sürüyorum ama hep pişik🙂Her günde banyo yaptırıyorum..Bu şekilde işte kontrol altında tutmaya çalışıyorum çok yorucu olsada..Çiş ve kakasını anında yıkasamda oluyor öyle hassas.Büyüdükçe düzeleceğini umuyorum..Umarım sizinki bu kadar hassas değildir bunları deneyince düzelir🙏🏻
hilalsarigoz mustela pişik kremi
hilalsarigoz benim bebeğimde sürekli pişik oluyordu 3 aylıktan beri biz kadınların enfeksiyon falan olduğunda kullandığı travazol adlı bi merhem var komşum onu önerdi sağlık ocağındaki doktorumuza sorduk kullandık iki sürmede pişik tamamen geçti ard arda fazla kullanılmıyor ama bilgin olsun benim bebeğim için çok işe yaradı doktoruna bi sor bence
hilalsarigoz öncelikle pişik kremlerini kullanmaya çoğu anne adayı yanlış biliyor ben bir çocuk gelişimci olarak söylüyorum pişik önleyici krem bebek pişik olmadan günde en az 2 defa önlemek için sürülmeli ki bebek pişik olmasın olduktan sonra etkisi azalıyor
hilalsarigoz merhaba, bizimde kanayan ve gecmeyen pişiğimiz vardı. Doktorumuz ‘ penaten’ isimli krem söyledi. Alman kremi olarakta geciyor. Rossmanda bulabildik. Herzaman kullanmamak gerekiyor alışkanlık olmaması için. Kötü pişiklere karşı silahınız olabilir .. geçmiş olsun
hilalsarigoz bez markanızı değiştirebilirsiniz
hilalsarigoz merhabalar oksamen pişik kremini öneriyorum size benim kızımda çok şiddetli bi pişik oldu hamazinc, trosyd, travazo, sudo, kantaron yağı doğal zeytinyağı herşey denedim oksamen çok hızlı bir şekilde iyileştirdi.
hilalsarigoz ben de zeytinyağı kullanıyorum kremlerle geçmeyince. Yumuşatıyor çabuk geçiriyor
hilalsarigoz hamazinc krem alın aile hekimine yazdırın 6 kutu ödüyor para da vermemiş olursunuz. Sudocrem muadili bir krem
hilalsarigoz instagramda evvahe doğal sayfası var ordan bir krem almıştım kırmızı bir krem Nemlendirici krem adı çok iyi geldi 2 günde geçirdi pişiği elhamdülillah
hilalsarigoz ben sana fito merhemin öneririm canm kızımda öyleydi her şeyi denedim eşime eczacı fito söylemiş kullandık Bi haftada geçti
hilalsarigoz Öncelikle çok zor bir süreç şimdiden geçmiş olsun. Yaklaşık bir buçuk ay derin yaralarla uğraştım çok zor oldu ama yaptıklarımı sırasıyla yazayım. 9 adet krem kullandım ama onun yanında yaptıklarım daha önemli bence. Bir portakal limon gibi asitli ürünlerin tüketimini sonlandır. 2 süt ve süt ürünlerinin tüketimini bir sürü ara ver 3 bebek bezini değiştir Ben ultra Prima ile geçirdim sleepy çok kötü yapmıştı 4. kortizollu krem hemen geçiriyor ama yeniden başlamasını sağlıyor benim mor desitin geçirdi. Çocuğun altına ıslak bezle değil pamukla temizle biraz açık kalmasını sağla Bir iki arkadaş ışık tutmamı istedi çabuk kuruttuğu için ama denemedim. Ve çok keskin yağlar kabuk tutmasını engellediği için pişiğin iyileşmesini geciktirebiliyor kantaron yağı da onlardan biri
CennetülMeva♥️
hilalsarigoz Bebeğinizin bezini değiştirmenizi ıslak mendil kullanıyorsanız , kullanmamanızı öneririm altını kapatırken kuru bırakmanızı ve kortizol içeren kremleri doktora danışmadan kullanmamanızı öneririm . Kantaron kremi var bebekler için onu da kullanabilirsiniz .
hilalsarigoz bebeğin poposunu ne ile sildiğine baglı ek gıda tüketiyor mu ona baglı cocuk kaç aylık hepsi birer etken yazmamışsın ne diye biliriz ki ıslak mendil cok zararlı bir ürün bebekler için sürekli krem kullanmakta cilt dokusunu inceltiyor muş doktor bana öyle demişti. Yani net bişe yazmamışsın ki ne önereyim
hilalsarigoz hamezing çinko oranı çok yüksek hemen geçirir
hilalsarigoz ben mustelanin pişik kremini kullanıyorum memnunum
Ben kantaron yağı kullanıyorum şu an
CennetülMeva♥️ ben de öyle yaptım hemen geçiyor
CennetülMeva♥️ bisey sorabilirmiyim size bebegim 6 aylik ve atesleniyor ama atesi belli bir saatte cikiyor 1 saat içinde geri düşüyor bunun sebebi nedir biliyormusunuz
Bepanthol pişik önleyici Krem sürüyordum.Biraktim hiçbir şey sürmedim daha iyi oldu.simdi kantaron yağı arada sürüyorum. Altını yıkayın iyice kuru olsun ıslak kalınca pişik oluyor
Hamazinc krem bizde işe yaradı
Zeytin yagı yada kantoron yagı suruyorum
[bilinmeyen] ben öğlenleri beslenmesine 1 saat kala havalandırdım pamukla pompalama şeklinde temizleyin peçete ile iyice kurulayın sonra da 1 saat açık bırakın ne kadar açık kalırsa o kadar çabuk düzeliyor bezi bağlarken de hameton sürün
[bilinmeyen] portakal mandalina da yaoar asidik olduğu için tüketiyorsan azaltabilirsin
Geçmeyen pişiğe Hametan ve fito kremi karıştırıp sürmüştüm sürmeden önce iyice kurulayıp bir kaç dakika hava almasını sağladım öyle geçirdik. Birde ıslak mendil kullanımı bırakmıştım o dönem pamukla güzel silemiyorum diye kağıt havlu ıslatıp silmiştim sonra kurulamıştım.
Damlag kağıt havlu dağılmıyor mu ıslanınca
Trosyd 2 günde geçiriyor etkili bir krem 2 gün kullanın sabah akşam olmak üzere pişik tamamen kaybolur bizde çok çekmiştik yenidoğduğun da şükür şimdi hiç pişiğimiz olmadı ama her bez değiştirme de mutlaka havalandırıyorum hem bebekler de rahatlıyor
Hamazinc kullanıyorum
Bir anne demistiki popolin OMEGA iyi geliyor ben 3 çocuğuma da alacağım en büyügum bile egzama yüzünden pisigi var çocuğumun.sizde deneyebilirsiniz.
Travazol krem çok iyi geliyor. 1 haftadan fazla kullanma dedi doktor ama. Hemen pisik olucak gibi oldugunda sürüyorum sonraki gün hic bir şey kalmıyor.
@hilalsarigoz ıslak mendil kullanma onlar pişik nedeni zaten.ilik su ve pamukla sil veya yumuşak peçete ile. Sonra kurula. Önemli nokta kuru olması. Benim kızda bı ara pişik oldu antibiyotik aldığı dönem. Her alt değişiminde kuru tuttum ve kantaron yağı sürdüm. 2gun içinde değişim oldu 5-6gun sonrada baya baya düzeldi
Trosyd canım anında geçiriyor
Trosyd canım anında geçiriyor . Birde güzel yıkayıp durala